dissabte, 15 d’agost del 2009

I hui encara més !

"Apatrullando"

Després de les darreres noticies que ens està donant el diari LEVANTE-emv, hui en tenim un altra a tota pàgina. En aquesta noticia clarifica un poc més que ha passat aquestos dies al nostre "tranquil" Poble, "perfectament custodiat" per 8 agents de la Policia Local 8 (dos d'ells amb segona activitat), un Alcalde que diu que encara que la Policia Local coneix als presumptes traficants, no es la seua responsabilitat i a un regidor de Ordre Públic que en el temps que porta al càrrec, ja ha demostrat sobradament la seua incompetència i que "ratifica" tot el que ha dit l'alcalde.

Puix bé, el sr. Gustavo Aznar, REGIDOR DE ORDRE PUBLIC, AGRICULTURA, MEDI AMBIENT, FESTES.... i altres esdeveniments (com ací diguem, el "jolivert") , hui s'ha passejat per tot el Poble al costat de la Cap de la Policia Local i amb el vehicle oficial, presumptivament per a tal de deixar-se vorer i donar a entendre que estan vigilant que tot vaja bé.

Per favor, açò ja sona a caxondeo. RESULTA QUE VIU JUST ENFRONT DE LA VIVENDA ON S'HAN PRODUÏT ELS REGISTRES I LA PRINCIPAL DETENCIÓ !

4 comentaris:

Schombrunn ha dit...

Tal vegada haurem de començar a pensar malament d'aquests senyors i que pot ser la seva inoperància o ineficiència sigui algo més interessada del que pugui semblar?
O és que tenim de governants municipals als més inútils que per aquests territoris habita?

La finestra del menjador ha dit...

No es que "haurem de començar a ...", jo ja fa temps que ho pense.

La finestra del menjador ha dit...

...la segona part del teu comentari encara la tinc més clara.

Schombrunn ha dit...

Llavors si aquests governants tant inútils continuen sent votats pels ciutadans de La Llosa, vol dir que pot ser siguin una mica més llets del que pensem,al menys algú d'ells, o que aquests ciutadans es deixen portar per la bona fe, o per la desinformació, o per la manipulació interessada, o per una certa, o una molta, ignorància. Per cambiar aquesta dinàmica tant els grups polítics o socials que no estan d'acord amb l'actual equip de govern municipal, s'haurien de posar a treballar una mica més del que ara ho fan. Els ciutadans de a peu, ho continuem fent dins les nostres possibilitats.