diumenge, 24 d’agost del 2008

Adéu

4 comentaris:

Schombrunn ha dit...

He tornat de vacances i no entenc que vol dir açó, espero i desitjo que no sigui un adéu definitiu. Ja se de la teva malaltia i et desitjo que et recuperis el més aviat possible. I també entenc que tenir aquest bloc pot se una mica desagraït, però són aquestes petites coses que ajuden a fer altres més grans i que d'altres desapareguin.
Anim i endavant, encara que sigui en contra de tots els dolents elements que a La Llosa ens envolten, que en són molts.
Que et milloris.

Schombrunn ha dit...

Què està passant al blog de la Llosa de Ranes poble. Sembla com si estagués parat. I respecte al grupo de l'oposició a l'Ajuntament, com ho porten?. Ja pensen que sols queden poc més de dos anys per a les properes eleccions locals. O comencen a moure's o tenim Everist i demés colla per a temps.
Salutacions.

La finestra del menjador ha dit...

Estimat amic "schombrunn", en primer lloc, disculpa que no haja contestat al teu comentari del mes d'agost.

L'adéu significa això i de moment és definitiu, però ja veus, ací estic contestant als teues dubtes.

Si en coneixes, que no ho dubte, saps que en les meues actuacions no busque "l'agraïment", ho faig i punt i dels meus actes tinc la consciència molt tranquil·la.

El bloc de la Llosa de Ranes-poble no me consta que estiga parat, el que passa és que visquem a un Poble "mort" política i cultural-ment. En quant han ficat la moderació de comentaris i supose que no deixaran publicar comentaris amb insults i amb desqualificacions, pues ja deixa de ser "interessant".

En quant a l'oposició a l'Ajuntament, que vols que et diga. Crec sincerament que fan el que poden i saben i això ja es positiu. Tin en compte que a la Llosa de Ranes, políticament, visquem en una dictadura informativa i tal com veig les coses, efectivament a la Llosa tenim Evaristo per a rato o persona en la qui delegue, perquè a aquest individuo el "trage" se li queda curt... o "massa gran" ?

Seguirem parlant

Adéu o millor dit: fins prompte !

Schombrunn ha dit...

Bon día Cristofol.
Per mí no cal que et disculpes per res,bé sí, t'hauries de disculpar si fessis desaparèixer aquest blog, que encara que sigui una petita veu, doncs està aquí i alguna cosa pot fer.
El que m'estranya del blog, La Llosa de Ranes poble, és que fa dies estic enviant el mateix escrit i sembla que ja no els interessa posar res relacionat amb el tema de les drogues, decisió que per descomptat respecte.
Bé, veig que ens fem grans i ja no estem per continuar lluitant, com ho fèieu abans, contra "los elementos naturales",o sobrenaturals, que diria el classic, però aquesta tasca dels blogs alguna cosa farà, o fa, i hauríeu de continuar-los. Encara que a tu, t'ha portat uns problemes personals no molt agradables.
Bé et deixo,un altre dia et molesto un poc més.
Fins aviat.