dimecres, 9 de juliol del 2008

No val la pena


Estava decidit a desvetllar algunes de les coses "històriques" del meu pas per la Societat Musical de la Llosa de Ranes. Una vegada meditat, he decidit callar, de moment. I he decidit callar perquè no val la pena tornar a donar protagonisme a un tall de falsos i incompetents que canvien de pensar com si foren "volaorets".

He pensat que, de moment, cal callar. Anem a deixar que aquestos individus continuen enganyant a la gent, camuflats en construccions, guitarres, micròfons i albades. I es que si es diguera tot en algun lloc podrien tremolar els ciments d'algunes relacions fins i tot familiars.


.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas tardes amigo Cristobal.

En primer lugar queria saludarte y decirte que sigo leyendo tus comentarios con cierta curiosidad,pero ya sabes, a veces el trabajo y la familia nos ocupa la mayor parte del tiempo por lo tanto no he podido decirte cosa alguna.

Mi opinión al respecto de tu último comentario es la siguiente. Siempre vale la pena hablar de las cosas que le pasan a uno,siempre me quedo con las ganas de saber más en cada uno de tus comentarios, siempre hay que tener dos versiones de un mismo hecho,cuenta sin tapujos lo que tengas que contar y que James y quien quiera leerte podamos rebatir o aplaudir tu versión.


Tengo que reconocerte que de este tema yo no puedo decir mucho,pero por ejemplo podria hablarte del tema de las obras del campo de futbol, ese que el grupo de la oposición no queria por las formas de conseguirlo,ya que veo que nadie dice nada desde el primer dia que pusieron una foto, que la actualicen y que nos enseñen la preciosidad de terreno de juego y futuras gradas que va a tener este pueblo, sera que no lo saben?

Un abrazo y un saludo para tu familia.

P.D He decidido entrar en esta tu habitación privada y no en la general, asi que solo quiero estar en ella, ya me entiendes.

Anònim ha dit...

Be, després d´algun temps sense poder visitar aquests amagatalls de opinió i paraula. Torne per a constatar, benvolgut Cristòfol, que has fet el que solem dir a aquest poble: "Arrancada de burro, parada de rossí" Si no vols contar res no ho contes, estàs al teu dret, però no vullgues fer creure a la gent que ho tens tot controlat i que saps més que ningú de certs temes, perqué no es així.
Et faré un poc més de memòria. Després de entrar tu a la Junta es va ecomençar a gestar el projecte de Centre Civic que a tu i a aquella junta vos van vendre com la sol·lució de les sol·lucions culturals per al poble en general, i per a la Societat en concret, i que després amb el pas del temps es va vore que vos van vendre una moto ben gran i no s´en andonareu de res.
Continuarà.........si vols!!!!