dimecres, 9 de març del 2011

Ja s'acosten les eleccions !

Sembla que comenceu a despertar i heu aconseguit despertar-me a mi.

Ja s'acosten les eleccions i sembla que per fi es pot començar a veure una llumeneta al final del túnel, encara que si les expectatives de les enquestes a nivell de Comunitat  es confirmen, sembla que el PPCV de la Llosa de Ranes i l'Evaristo al front poden estar tranquils i tornaran a manar quatre anys més i rematar la paràlisi en la que es troba el nostre Poble.

Alguns de vosaltres heu deixat comentaris per a veure si deia alguna cosa sobre el/la candidat/a del PSPV i la veritat és que no sabia rés i encara que ho sabera no soc qui per a donar aquesta noticia, en el cas de que m'haguera assabentat per alguna reunió del partit polític al que estic afiliat. Crec sincerament que li pertany ells el donar la noticia, Bé sabeu, els que en  conegueu, que m'agrada parlar de política i més encara de la política del meu Poble que es la que més m'afecta.

Si que vull dir que sembla que tenim cap de llista i estic molt satisfet pel resultat. Teniu que tenir amb compte que en este Poble els opositors a la dreta rancia, manipuladora i difamadora que tenim, han de buscar a gent que poc més o menys siguen uns sants i a punt de beatificar. Al altre costat caben tots i amb tots els defectes que vulgues trobar, No passa rés. Son bons xics. Tots son iguals. Tots fan el mateix.

També és possible o segur que sortirà una altra llista d'esquerres, encara que després del resultat de l'última unificació, caldrà reconsider-ho ?. La dreta ja heu vist, s'han "carregat" al partit que es va fer "mal", col·locat en llocs de favor i endavant va el carro. Ja dominen pràcticament tots els llocs d'opinió i estan considerats com a referents.

Ací us deixe unificats uns quants comentaris i obro un punt d'inici de la campanya i recordar-vos que: No, tots no son iguals ni fan el mateix !


P.D. Per a qui vulga també podeu visitar-me el la finestra del menjador per Facebook

44 comentaris:

La finestra del menjador ha dit...

lloser que no ho enten ha dit...

poc mes de 4 mesos per a les eleccions municipals i al poble, que passa al poble? no sabem res, ni llistes, ni propostes, del PP et pots imaginar que no molts soltaràn el mos, pero i el PSOE, qui va de cap de llista? quins poden ser els seus membres? mareee.
13 de gener de 2011 17:04
Anònim ha dit...

TIN ENTÉS QUE EL CANDIDAT DEL PSOE SERÀ ELIES CONCA,ÉS AIX´? I QUE CECILIA S´HO DEIXA
29 de gener de 2011 21:49
lloser rellotger ha dit...

tic tac, tic tac, tic tac... falten 109 dies per a les eleccions, i que sabem al poble? res, silenci sepulcral. ni moviments, ni llistes, ni propostes... vaja, que es veu que no hi haurà eleccions aquest any, se les passaràn pel forro? mareee... per cert, soc apolitic, pero si elies conca es el del PSOE, evarist es jubilarà las 67 com alcalde.
2 de febrer de 2011 17:01
lloser rellotger ha dit...

tic tac, tic tac, tic tac... falten 82 dies per a les eleccions, i que sabem al poble? res, silenci sepulcral. ni moviments, ni llistes, ni propostes... vaja, que es veu que no hi haurà eleccions aquest any, se les passaràn pel forro? mareee... per cert, soc apolitic, pero si elies conca es el del PSOE, evarist es jubilarà las 67 com alcalde.
1 de març de 2011 23:13
Anònim ha dit...

Això que es diu per ahí de que Rosana va de cap de llista pel PSOE, es veritat?
Salutacions a tots
8 de març de 2011 20:09
Anònim ha dit...

es veritat, pero l'administrador no te ho va a dir, aixi que, el que deia en altres comentaris, evarist ja es pot quedar tranquil que li queden 4 anys mes de llegislatura.
9 de març de 2011 14:29
Anònim ha dit...

Perdona que discrepe de tu, estimat anònim clarivident, resulta que està clar que de legislatura, com tu dius, li queda fins a maig. Cal tindre els conceptes clars, abans de fer un comentari... no creus? No pots ser que li queden quatre anys més de legislatura, perquè una legislatura dura quatre anys, i en tot cas tindria quatre anys d´ una nova legislatura per davant, i no quatre més de la mateixa ... M'antens o necessites que et faça un esquemeta amb dibuixos? Per cert, si l´administrador no t´ho vol dir, supose que serà perquè no li correspon fer l´anunci a ell. Per últim, el teu alcade ¿perpetu?... ja s´ha buscat lloc a diputació o a la Generalitat?, perquè dubte que tinga el talant suficient per aguantar quatre anys d´oposició ja que, encara que et pese, la candidata, que sembla que va a tindre enfront, va a donar molt que parlar en el sentit polític. Bona nit i bones festes...
PD: Que es quede tranquil el senyor Evarist i, a poder ser, que es faça accionista de la empresa subministradora de Valerianes.
9 de març de 2011 18:35

LLOSER TELEFÓNIC ha dit...

Ring, ring, ring... sembla que si que hi ha poreta a les files peperes, van empleat a gent familia de la possible candidata del PSOE per a evitar que li voten. Ring, ring, ring... viva el joc net a La Llosa de Ranes.

Anònim ha dit...

"Tic tac tic tac" ... S´ha quedat sense piles el lloser rellotger? De sobte ha desaparegut. Ell que semblava tan preocupat per les el·leccions, i ara que hi ha comentaris està sense piles!!! Als bazars xinos dos paquets un euro. O és que ja s´ha tornat polític? Res, silenci sepulcral, com ell diu.

lloser rellotger ha dit...

tic tac, tic tac, ja estic aci, es que jo necessite piles alcalines i no hi han en totes les tendes, per aixo he tardat tant, pero continuem sense novetats, o siga, tic tac, tic tac, tic tac... falten 65 dies per a les eleccions, i que sabem al poble? res, silenci sepulcral. Ni moviments, ni llistes, ni propostes... vaja, que es veu que no hi haurà eleccions aquest any, se les passaràn pel forro? mareee... per cert, continue siguent apolitic, pero si rosana va d'alcadessa pel PSOE, evarist es jubilarà las 67 com alcalde.

Anònim ha dit...

xuxu, xucuxucuxucuxu... rei, pa dir lo que has dit val més que no digues res. Et repetixes més que el fallero per este fexes.

Anònim ha dit...

Sembla que les piles alcalines que et venen són en defecte perquè et quedes enganxat.

lloser rellotger ha dit...

no es que hem quede enganxat, es que com no hi ha cap novetat, doncs diguem el mateix a vore si aço s'anima un poc, bones falles!

Anònim ha dit...

No ha d´haver novetats!!! Qui ho ha dit això? Ix, ix de l´ou i veuràs com si que hi ha, el que passa és que no es volen veure

lloser rellotger ha dit...

anonim, doncs si hi ha tantes, perque no les compareteixes?

Anònim ha dit...

M’han dit, per tant no ho puc assegurar, que la presentació de la candidata del PSPV a la Llosa s’ha fet en un casal faller. Per davant un lloc molt respectable, però si en un blogg polític, on hi ha militants i simpatitzants, l’administrador no diu qui és la candidata. A que juguem?

Anònim ha dit...

Tindria algo de peculiar si fora cert? Evarist no fa les seues presentacions al tennis per als seus amiguets? Que jo sapiga, no ho ha fet públic a cap pàgina de blog ni res per l´estil. Per què vos preocupa tant?

Anònim ha dit...

No m´han dit, si no que ho he vist, que el Sr. Evarist,al seu facebook particular comunica el canvi i d´hora i dia de la inauguració de l´auditori. Què serà d´ell l´auditori? L´ha pagat ell de la seua butxaca per a anunciar-ho al seu blog? Açó és una falta de respete a tots i una cara molt dura.

Anònim ha dit...

He vist, que no m´han dit, que per contra, a la pàgina de l´ajuntament, ni és fa menció del canvi d´horari ni de res. Em torne a fer la pregunta... Qué l´auditori l´ha pagat Evarist dels seus diners? Açò és una poca vergonya- Tic,tac,tic,tac... i que açò no ho veja la gent de La Llosa. Per cert, i per si hi ha algun dubte, el PSOE ha votat a favor del nom que se li va a posar a l´auditori. Crec que s´ha de saber, més que res per a que la família del Sr. Tortosa ho sapiga.

Anònim ha dit...

No em preocupa, però com l’entrada de l’administrador versava en part sobre el candidat o candidata del PSPV, i per veure com estava el blooger, però veig que continuem amb el mateix. Els altres ho fan pitjor, així anem bé.

M’han dit,

Anònim ha dit...

Per l'amor de Deu, espere que a les properes eleccions camviem de govern,espere que el actual edil, s'en vaja a fer la má, i que s'emporte a tota la cort de caparres que porta al voltant, aço es indignant.

lloser claret ha dit...

últim anònim, senc decepcionar-te pero la portes clareta, van a ser 4 anyets mes perque no hi ha mes, el que si que estic desitjant es que passe quan abans aquest any i hi hagen eleccions nacionals, si abans el ZP no m'ha enfonsat mes el que ja estic igual que a aquest pais.

Anònim ha dit...

Per a l´últim anònim, sí que hi ha més i el que pareix és que teniu poreta. Ja aneu menejant el rabo... La última paraula la té la gent del poble, no vullgue mesclar política local en estatal. Hi ha mássa coses al poble com per voler tarpar-ho amb la crisi. Dis-li al teu alcalde que li queden dies per a estar sentat a la poltrona... Què llàstima!!!! El bon xic vorem com acaba de pagar la hipoteca. Tindrà que anar a treballar de sol a sol...

Anònim ha dit...

L´actual alcalde no era de la generación "NINI" fins que va ser alcalde?

Anònim ha dit...

Cóm ha quedat la inauguració de l´auditori?

lloser explicador ha dit...

anonim NINI, si per a tu el NI de no estudiar es ser llicenciat en geografia e historia i el NI de no treballar , es ser mestre a les balears, pues no se, serà que no entents el significat.

Anònim ha dit...

La que estava a les Balears no era la dona? Ell igual anava a vore-la allí. Lo del Ni de Llicenciat ...quants anys va tardar en ser llicenciat? De quina promoció és?

Anònim ha dit...

Per cert, el PSOE ja té candidata oficial, i no l´ha donada a coneixer a un Casal faller. Esperem que el PP done pronte a coneixer al seu candidat/a oficial. Tic, tac, tic, tac...

Anònim ha dit...

La meua pregunta es, si gustavo va dir que amb una herencia de 600.000 euros que va deixar el patit socialista per a fer L'Auditori, d'on han tret la resta, si ha costat 1.200.000 euros?, algú m`ho pot contestar?

Anònim ha dit...

desgraciadament Tenim mes NI-NI, y governa el Sr XX, pero tampoc te la culpa; visitar diario el pais 26-09-2010, un bon article

Anònim ha dit...

perdón,22-09-2009

Schombrunn ha dit...

Com soc del pensar de que com ho estan fent els socialistas locals fins ara no es va en lloc, jo aportant un petit gra d’arena a tot aquest lio, he començat la meua paticular precampanya preelectoral. I no se m'ha ocorregut una altra que agafar el programa electoral del PP de les passades eleccions municipals, i amb aquest programa en la mà m'he posat a visitar alguns familiars, amics, coneguts i saludats, com diria el Trapiello, amb la finalitat de que entre tots comprovem i comparem el que es va dir es faria del que s'ha fet, al temps de fer veure quins són en realitat els interessos del nostre benvolgut alcalde i els seus amics. Per supost les visites les he fet a persones amb certa propensió a votar al PP, cosa per descomptat molt respectable, tan respectable com la cara de sorpresa que han fet molts al llegir el que en el seu moment no van fer, error que algun que altre va reconeixent.
Bé i ja que estem anem a recordar algunes de les promeses que van fer el nostre alcalde i demés.
A l’Àrea D’ESPORTS I JOVENTUT, es deia:
-Construcció del pavelló d’esports municipal. Hi havia fins i tot un plànol del pavelló. Per més que mire, al poble jo no he vist aquest pavelló per cap lloc.
A l’Àrea DE SANITAT I BENESTAR SOCIAL, es deia:
- Nou local per a l’Associació de jubilats. Els jubilats del nostre poble tenen un local,peró que jo sapiga de nou té poc. L'ascensor està desbaratat fa molts anys i almenys fins fa dues setmanes continuava igual. Ja sabem: promeses electorals.
Sóc molt conscient que pot ser que açò no servisca de molt, però jo ho continuaré fent. Cal trepitjar més el carrer, almenys més del que el que ho estan fent la nostra oposició local.
Els blogs com aquest o el dels socialistes estan molt bé, però el problema és que en el nostre poble arriben a menys persones o els visiten menys persones, de les que seria desitjable.
Bé un altre dia més, per hui ja hi ha prou. Salutacions a tots.

La finestra del menjador ha dit...

x Anònim que fa referencia a un article del País del 22.9.2009, podries ficar un enllaç per anar directe a eixe comentari.

Ens ajudaràs atots i sabrem el que vols dir.

Anònim ha dit...

SCHONBRUNN, si el pavelló no está fet ha sigut pels propietaris d'algunes parcel.les on va el mateix que han ficat totes les traves possibles, sinó, ja tindriem pavelló, pero be, poc a poc... serà per temps per a fer les coses.

Anònim ha dit...

Eixe és el problema Anònim, que vosaltres feu propi el temps dels demés, com si foreu els amos dels rellotges i dels calendaris i com sempre "vos queda temps" de sobra i mentres tant el nostre poble va quedant-se al darrere de tots.

Gestionar un poble no és fer obres insignes ni rotondes patètiques. És crear benestar per els veïns fent una bona gestió dels recursos.

Sí, clar, clar, ja sé que teniu temps, sempre l'heu tingut, i així avança el poble i així avancem els veïns, lentament. Total, sobra temps ¿veritat?¿serà per temps?¡¡això faltaba!! Teniu tot el temps del món, i mentres els veïns a "fotres", i a ballar al vostre ritme.

Aneu "aspall" no se vos pare el carro.

"-¡Un país bastante lento! -replicó la Reina-. Lo que es aquí, como ves, hace falta correr todo cuanto una pueda para permanecer en el mismo sitio. Si se quiere llegar a otra parte hay que correr por lo menos dos veces más rápido.

-No, gracias; no me gustaría intentarlo -rogó Alicia-; estoy muy a gusto aquí... sólo que estoy tan acalorada y tengo tanta sed..."

Cita: "Alicia a Través del Espejo", de Lewis Carroll.

Això és el que feu vosaltres... i lo pitjor, gastant-se un temps que no es vostre. I mentres, el poble estancat, com sempre.

Un saludet.

Schombrunn ha dit...

A qui em respon.
Espere i desitge que el temps del que parles no el tinguen els actuals governats locals i per això mateix continue des d'aquí i des de les meves visites als votants del PP per a que eixe temps se'ls acabe.
A veure si per aquest tema també hi ha alguna excusa:
a L'ÀREA DE EDUCACIÓ I CULTURA, el programa posava: Finalització del Museu Casa del Pou i millora en l'utilització dels seus espais.
Amb alguns dels que he parlat diuem que el Museu aquest és un pou sense fons. Jo pense que el pou sense fons són els nostres governants municipals i que ja ens ho trobarem. No tindrem excusa, ens ho haurem buscat.
Fins un altre ratet.
Salutacions a tots.

Anònim ha dit...

En Madrid no li votare a Zapatero, pero en la Llosa vaig a votarli a Rosana.

Anònim ha dit...

Un comentari en molt de trellat aquest últim, perquè a la Llosa no governa Zapatero, mana Evarist, i ja està bé de pendre´ns el pel. Jo tampoc votaré a Madrid a Zapatero pero, a La Llosa de Ranes, li votaré a ROSANA. Votem pel canvi.

Schombrunn ha dit...

Anem a continuar repasant el programa electoral de fa 4 anys del PP.
A l'ÀREA DE SANITAT I BENESTAR SOCIAL, es parlava de la creació de la Residència-Centre de Dia, per a satisfer les necessitats de la nostra localitat. Repetisc el ja dit per aquí: No han sigut capaços ni d'arreglar l'ascensor que permetria als nostres jubilats pujar al seu local. A l’Àrea D’ESPORTS I JOVENTUT, deien en el seu programa: Creació d’un Espai jove per al foment de l’associacionisme juvenil i augmentar l’oferta d’oci. No tinc cap noticia al respecte, i el que si tinc és una voluntat de manipular tot el que siga necessari per a satisfer els seus interessos i ambicions. En l’emissora local de radio tenim un exemple.
Fins un altre ratet.
Salutacions.

GOLPE DE TIMÓN ha dit...

MIEDO, REPRESIÓN, TEMOR, COACCIÓN, REPRESALIAS, AUTORITARISMO, MENTIRAS... ESTAS SON LAS PALABRAS QUE MÁS SE HAN PRONUNCIADO EN NUESTRA POBLACIÓN DURANTE LAS ÚLTIMAS DOS SEMANAS, ESTOY SEGURO. ¿ESTAMOS EN DEMOCRÁCIA EN EL PUEBLO DE LA LLOSA DE RANES, O TENEMOS AL FRENTE UNA OLIGARQUÍA (GOBIERNO DE UNOS POCOS) QUE QUIEREN PERPETUARSE EN EL PODER A COSTA DE LO QUE SEA. APOSTEMOS POR EL CAMBIO, YA ESTÁ BIEN DE SAGAS FAMILIARES Y DE HERENCIAS POLÍTICAS. APOSTEMOS POR EL CAMBIO!!! YA

Schombrunn ha dit...

Anem a repassar hui el que va dir que faria el PP al seu programa electoral de fa quatre anys a l’Àrea de Seguretat Ciutadana i Trànsit.
Podíem lleguir el següent:
-Continuar en el compromís de dotar al poble d’un major número d’agents de Policia Local i també l’adquisició d’un nou vehicle.
Doncs si, tenim més agents i més vehicles, pero el que també tenim és cada vegada més robatoris, la gent del poble cada vegada més espantada i una inseguretat cada vegada més gran, molt més gran. I també tenim més vehicles, però que solament serveixen per a portar a passejar algun que altre regidor, especialment al de seguretat, que està pertot arreu però menys on hauria d'estar: treballant per la seguretat dels ciutadans de La Llosa, alguns dels quals candorosamente el van votar. També ens podem trobar que certs regidors es presenten en casa teua, entren en ella sense el teu permís, t’insulten o amenacen, que damunt estiga allí un dels agents locals, que en teoria vetllen per la nostra seguretat, presenciant-ho tot, acompanyat pel nostre benvolgut alcalde, i una vegada el regidor haja acabat amb el sus improperis, amenaces e
i insults, tots se’n vagen tan tranquils a les seves coses i el veí amenaçat i insultat es quede amb la convicció que en aquest poble val tot, però solament per als que manen i els seus amics o familiars. El millor de tot és que pot ser aquest veí els continuarà votant a les properes eleccions.
-Creació de llocs destinats per a l’aparcament de camions en els polígons industrials.
Camions hi ha aparcats per allà on poden, no tots precisament als polígons.
-Creació del Grup de Voluntaris de Protecció Civil.
Pot ser que hi haja hagut molts voluntaris, però el nostre alcalde no s'ha assabentat d'açò, o pot ser si i no ho sabem. Pense que lo millor seria no confiar-hi en cas de alguna petita situació compromesa per a tots.
-Foment de l’Educació vial.
Aquí, al nostre poble,hi ha molta educació vial, peró moltes vegades ens trobem que a certs carrers ens costa circular, especialment pels cotxes que el trobes aparcats en doble fila. Això si, com no sigues amic del senyor alcalde, pots estar segur que de seguida tindràs a un dels nostres agents locals, amb el seu nou vehicle, posant-te la corresponent denúncia. D’açó els que vivim a prop de la farmàcia o d’algun bar del nostre poble en tenim molta experiència, moltes vegades el cotxe que preten passar a de pujar per sobre de la vorera.
Per hui prou. Que tinguem tots un bon diumenge.

Anònim ha dit...

jajaja la Llosa de Ranes, un pueblo anclado en el pasado ¿aun mandan los seguidores de Delgado?

Anònim ha dit...

Tanto que le preocupaba al anónimo apolítico quien encabezaría la lista del PSOE creo que ya le a quedado claro quien es y menos mal que es apolítico si no le da a los 67 el garrote al alcalde hasta ahora Evaristo, para que se levante del sillón y pueda hacer algo aunque sea los 67 tic tac tic tac y no se preocupe que la gente es inteligente y sabrá lo que tiene que hacer tic tac tic tac tic tac.

lloser preocupat ha dit...

Es deveres, no vaig pegar un cop d'ull cap nit fins que no ho vaig saber... i després de saber-ho, tenia malsons per les nits, pero be, el que dius, que la gent es intel-ligent i sabrà el que ha de votar. Heu de saber massa be que als pobles, menys els extremistes, es vota mes a la persona que al partit i en aquestes eleccions no hi ha color... bueno si, mes blavoset, jajaja. En 38 dies ho voràs

Anònim ha dit...

Al lloser tan preocupado por lo que pasa, no se por que te preocupas tanto, si por lo visto eres clarividente, que pena que si sabes tanto perdamos el tiempo con elecciones podrías hablar tu con toda España y decirles lo que va a pasar y lo que les espera. Vaya clarividente que solo ve el color azul, el rojo también existe y con mas pasión y fuerza por si te interesa saberlo, la prepotencia y la arrogancia no sirve para nada en esta vida se mas humilde y te ira mejor en la vida, gane quien gane deben ser respetados todos por igual, aprende un poco de humildad.

Anònim ha dit...

mmm, lloser, tens raó en QUATRE coses de les que has dit... en la Llosa ES VOTA A LA PERSONA, així que cuidadin cuidadin, que encara que la Llosa siga BLAVOSETA potser que, efectivament, esta vegada NO HI HAJA COLOR... te pots emportar una gran sorpresa... si es que, con tú dius, LA GENT ES MOLT INTELIGENT i damunt (açò ho dic jo) NO ÉS GENS TONTA.... mmmm cuidadín cuidadín. ¿M'has comprés?... me pareix que sí. Crec que el subconscient t'ha jugat una mala passada.

Schombrunn ha dit...

Si d'alguna cosa ens podem enorgullir els ciutadans de La Llosa no és precisament d'intel•ligència a l'hora d'anar a votar als nostres mandataris municipals, tot el contrari. S'ha convertit açò en una espècie de moda la “burreria” militant que ja dura uns anys, com ho estic comprovant les darreres setmanes: quasi ningú va llegir en el seu moment el programa electoral del nostre alcalde, ni els que tenien molt clar que l’anaven a votar ni els que tenien algun dubte. I ara que és ara, molts ni tan sols saben si el que al programa es va prometre s’ha fet o no, fins i tot en temes alguns d’ells que els afecta en el cada dia. Maravelloses demostracions d’intel•ligència si senyor. Però bé, al fi i al cap és el que al nostre alcalde i als seus acolits els convé: molta intel•ligència com aquesta i molta despreocupació, mentre ell fa i desfà com vol i el que vol, sense donar explicacions a ningú, ni a qui li’n demana ja siga com a representant dels ciutadans o com a simple ciutadà que paga els seus impostos i que per tant li paga a ell.
Que tots tinguem un bon dissabte, fins i tot els intel•ligents votants del PP

Anònim ha dit...

Al anónimo apolítico, mi subconsciente esta perfectamente pero no tus ideas, ya que dices ser apolítico pero te mueres de ganas de que el PSOE no gane, pues bien pase lo que pase en las elecciones como seres civilizados lo aceptaremos aunque no sea de nuestro agrado, pero no por ello desprestigiaremos al del otro partido ya que con tus palabras tu si lo aces, menospreciando a todos los que tu pensabas que eran los candidatos a la alcaldía del PSOE ya que tus palabras eran ( que estuvieran tranquilos que Evaristo seria alcalde hasta los 67 ) pues bien apolítico yo si se lo que quiero y no digo lo contrario de lo que pienso, así que mi subconsciente esta de primera, ya veremos lo que pasa el pueblo lo dirá y yo lo respetare. ( y te sigo diciendo que te falta humildad y te sobra prepotencia, inténtalo a lo mejor todavía puedes aprender. )

Anònim ha dit...

cristofol, jo crec que ja es legal dir les llistes del PP i PSOE per aquestes eleccions no? les tens? si es aixi, crec que seria interessant quins van a ser els responsables del nostre poble, guanye qui guanye. salutacions.

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

Demà eixiran publicades al BOE les llistes. Tan prompte les veja les publicaré en una entrada nova.