dissabte, 16 d’abril del 2011

I mentre, el poble estancat, com sempre

Anònim ha dit...

Eix és el problema Anònim, que vosaltres feu propi el temps dels demés, com si fóreu els amos dels rellotges i dels calendaris i com sempre "vos queda temps" de sobra i mentre tant el nostre poble va quedant-se al darrere de tots.

Gestionar un poble no és fer obres insignes ni rotondes patètiques. És crear benestar per els veïns fent una bona gestió dels recursos.

Sí, clar, clar, ja sé que teniu temps, sempre l'heu tingut, i així avança el poble i així avancem els veïns, lentament. Total, sobra temps ¿veritat?¿serà per temps?¡¡això faltava!! Teniu tot el temps del món, i mentre els veïns a "fotres", i a ballar al vostre ritme.

Aneu "aspall" no se vos pare el carro.

"-¡Un país bastante lento! -replicó la Reina-. Lo que es aquí, como ves, hace falta correr todo cuanto una pueda para permanecer en el mismo sitio. Si se quiere llegar a otra parte hay que correr por lo menos dos veces más rápido.

-No, gracias; no me gustaría intentarlo -rogó Alicia-; estoy muy a gusto aquí... sólo que estoy tan acalorada y tengo tanta sed..."

Cita: "Alicia a Través del Espejo", de Lewis Carroll.

Això és el que feu vosaltres... i lo pitjor, gastant-se un temps que no es vostre. I mentre, el poble estancat, com sempre.