dissabte, 16 d’abril del 2011

Anònim ha deixat un comentari nou

 

Schombrunn, per esta vegada discrepe profundament amb lo que has dit.

No crec que hi haja tanta "burreria" com vols fer vore. Admiitisc que a la Llosa hi ha una certa "predisposició" del sentit del vot. El que passa es que fins hara ningú ha sabut arribar bé a la gent per a canviar eixa predisposició.

¿Falta de informació adecuada? Potser, segurament siga que sí.

¿Quant va guanyar Ramón? Senzill, quan va tindre la possiblitat de canviar eixa percepció, d'acostarse al "poble" (en sentit ampli, a la societat d'apeu) i de demostrar que podia fer coses pel poble millor de lo que estaven fent-se. ¿Qué va ser clau per això? Evidentment les jornades al "vertedero" del Saladar.

El problema es que en el poble eixa "capacitat" se li presuposa a la gent del PP, mentre que els altres candidats (en general) necesiten demostrar-ho.

¿Influix haver estat tant de temps en el "poder"? Es claríssim que sí, tenen més facilitat per a ser coneguts, promocionar-se, donar-se a coneixer, encara que siga organitzant actes o coses supèrflues que en realitat aporten poc però que dona l'apariència de que no es para de treballar pel poble (com exemple es pot dir la demostració o com es diga de "Spinning" de hui). Pense que són, i més en aquestes dates, actes merament propagandistics com a estratègia d'últim moment, per a recordar a la gent "lle que estem ací, mireu si fem coses"; en el matèix sentit crec que va anar la inauguració de l'Auditori o la última edició del BIM que s'ha repartit. Supose que d'ací a les el·leccions hi hauran mes "actes" d'aquest tipus, és més, com segur que pensarán "als altres els pica", encara en faràn més, ¿apostem? ja voreu com sí.

Per cert si voleu consultar les inversions subvencionades per l'Estat mijançant el FEELS (el famós i criticat PLA de ZAPATERO)se poden vore ací (heu de buscar als desplegables el nostre poble):

Geologalitzades: http://ssweb.mpt.es/infofondos/
 


Amb detall:
https://ssweb.mpt.es/infofondo2010/info_ciudadanos/listado_detalles_ciudadanos.php
 


Clar, estés inversions les ha fet l'Ajuntament ¿veritat? i ¿qui les ha pagades? Però, això la gent no ho sap, ningú li ho ha dit.

No es qüestió de "burreria" con diu Schombrunn, es qüestió d'informació i de que els politics s'apropen a la gent d'apeu, als veïns. De intentar canviar eixa "predisposició" al vot. Està clar que estiguent a la oposició és molt més difícil, però no impossible, no seria la primera vegada que ha passat, ¿no cregueu?

Per cert dretes/esquerrecs ¿per qué no PERSONES? Al fi i al cap en un poble menut les persones son les que fan i desfan, i ací té més a vore la capacitat, integritat i els principis de les persones que la tradicional distinció dretes/esquerrecs que pense que queda a un nivell polític superior. Personalment la qüestió es ¿com es "meneja" esta persona?¿com es relaciona?¿és espabilada?¿o es un troç de soca?¿té una forma de pensar moderna?¿o està completament desfaçat?



Enviat per Anònim a La finestra del menjador
 
el 16 d’abril de 2011 22:21

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La visita del divendres de tots els xiquets a l´auditori municipal és tot un misteri... quina pressa en portar-los a l´endemà de repartir els paperets d´autorització !!! No serà propaganda electoral en edificis públics ? També hi ha previstes visites a la biblioteca al llarg de la propera setmana. El que no entenc és com la direcció del col·legi, en cas d´haver eixit la proposta de l ´ajuntament, que s´ha oferit, entra a ballar-li l ´aigua. Si encara estan a temps, haurien de posposar la visita a la biblioteca en cas de que la iniciativa haja partit de l´ajuntament; per tal d´evitar problemes. Tant la biblioteca com l´auditori (que no ha pagat l´alcalde de la seua butxaca) van a quedar ahí "por los siglos de los siglos" A qué ve tanta presa?

Schombrunn ha dit...

Ja tinc dit per aquí altres vegades que als nostres actuals mandataris locals se’ls ha de reconeixer el merit de estar en tots els llocs on faça falta, i quan están, deixar-se vorer tot el que poden, i fent que els altres els vegen poc, si están és clar. Encara recorde el dia que es va inaugurar el césped artificial al camp de futbol i al mig del camp entre tota la gent que hi havia, de l’oposició sols estaba Nando. I aixina en molts altres actes on no han fet cap acte de presència.
També tinc dit per aquí que els actuals mandataris i els seus predecesors del PP, han anat sempre a per totes, no han mirat pèl per a conseguir el que volien, han lluitat el que ha sigut menester per el vot, fins i tot de manera no molt clara. Els socialistes, moltes de les vegades han anat de sobrats, encara que açó no els agrade sentir-ho. A les passades eleccions locals, i també ho tinc dit per aquí, el señor Raul Terol era president de taula electoral, i en lo perillós que una persona com aquesta pot arribar a ser en un lloc com aquest, doncs ningú el controlava, igual no va fer res il•legal, però com els considere capaços de tot per un vot, doncs això. Jo vaig votar en aquesta taula taula i no em va agradar, no pel que ell fera, sinó pel que no feien els apoderats socialistes.
De burrería podriem parlar i prou: burrería militant, burrería interessada, però no crec que siga el lloc ni el moment de posar-nos ací a fer sociología de la burrería a La Llosa, millor un altre dia. A un altra entrada d’aquest blog he posat un sugeriment als socialistes per a implicar més als veïns del nostre poble i veure si aquesta burrería, que la hi ha, desapareix, encara que no siga en tota la seva totalitat : promoure en els dies de la campanya electoral fer alguna cosa semblat al programa aquell de televisió "Tengo una pregunta para usted”, on tots els cantidats a l’alcaldia se sotmetrien a les preguntes d'aquells veïns que volgueren. Seria també una manera de deixar en evidència aquell que no s'atrevira a participar, això si, fent de tot açò la major publicitat possible. Un altra posibilitat seria el promoure un debat públic entre els dos candidats. Lloc al poble per a fe´-ho hi ha, voluntat jo no ho tinc tan clar, al menys per part del nostre actual alcalde.
També pense que si un no vol ser enganyat, fa els possibles per a que no l’enganyen, no necessitem a ningú per a assabentar-nos de tot el que considerem necessari i si el necessitem, doncs el busquem.
Pel que dius de la raó de que guanyara Ramon en el seu moment, no creus que fóra possible que la, anomenen-la dreta, anava en dues llistes?
Per hui prou que açó es fa molt llarg.
Salutacions.

UNA MOLT BONA LLISTA ha dit...

ole, ole i ole per el comentari de la entrada!!! Ha donat en el clau. Ha descrit adequadament el que passa la La Llosa i la llista del PSOE que es presenta igual és la adequada per a fer-ho cambiar. Gent jove, gent amb ganes de treballar, gent amb experiéncia i coneiximents jurídics, gent que es meneja rodejada de gent que li transmet les preocupacions del poble, gent amb negocis locals que saben de les carències, que no són poques, al nostre poble; gent que sap parlar on es presente, i perquè no dir-ho, jo conec a la candidata del PSOE, a Rosana, perquè hem va donar solució a un problema quan estava de jutje de pau de la localitat, me´l va donar de seguida, amb molta educació i molt enterà del que es pot fer. Això necessita el poble, una persona així, i no soc l´únic al que li va donar solució, en conec de tres o quatre més. L´ alcalde actual, Evaristo, sols sap dir allò de "ho estudiaré". Un alcalde ho té que tindre ja estudiat i ha de donar solució als veïns el més aviat possible. Bueno, i la resta de gent que conforma la llista, de lujo, com diu el comentari primer, Lozano i Lluis, gent amb molt de saber també; Celia, Mari Carmem, Isabel Pina i Maria José Balaguer són gent amable, respetuosa i molt actives que és el que necessitem a La Llosa; Elies i Sesil aporten el sosegament i la experiència dels anys; Maria José Terol és la persona que pot fer vore el que necessiten els nostres joves perquè té filles adolescents que li poden transmetre les necessitats d´aquest colectiu tan abandonat a la localitat; Encarna i Rogelio són la veu de la gent major del nostre poble i de alguna que altra asociació i Ricardo la veu dels empresaris, que en estos moments tanta falta tenen de ser escoltats.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Schombrunn ha dit...

Per al comentari eliminat, que sembla ser de l'anomenat Ricardo.
Mira jo estic on puc, i dins d'aquest on puc, on ho crec convenient per als meus interessos personals i professionals. De parlar parlaré tot el que siga necessari. De consells tinc per constum donar-ne pocs, però el que si que no faré es dir-li a ningú que calle, sempre que respecte als altres, i compromès puc estar-ho jo tant com tu.
En quan a criticar doncs ho faré tot el que vulga i si al poble ja hi ha gent que critica, doncs per a mi encara no hi ha prou, hauria d'haver-hi més. Per a mi l'única frontera està en el respecte que em mereix tothom, però el que està perquè vol en qüestions públiques, se li pot criticar, i si no li agrada, doncs a casa que ningú l’obliga a estar ahí, siga del costat que siga: esquerra, dreta o del mig. I sobre demanar consells, si a algú li'ls he de demanar no és precisament ni al retor ni a ningú que li molesta que els altres parlen o critiquen als nostres representants públics.
Un altre ratet continuarem parlant, criticant i anant on m’interesse, fins i tot alguns llocs on no van els socialistes i jo crec que si haurien d’anar.
Bona vesprada a tots.


P.D. El comentari al que faig referència, es va eliminar, però jo l’he pogut llegir, encara que no entenc perquè es va eliminar, doncs no li faltava en el respecte a ningú.

lallosaderanes.poble@gmail.com ha dit...

Schombrunn, el comentari al que fas referència, ha estat eliminat pel autor i no per l'administrador del blog.

Schombrunn ha dit...

Gràcies per l'aclariment, però en tenir coneixement del mateix, he cregut convenient contestar. En tot cas, si he molestat algú, demane disculpes.
Bona vesprada per a tots, i gràcies un altra vegada.

La finestra del menjador ha dit...

No has molestat a ningú, simplement t'he puntualitzat el tema i més encara perquè qui et contesta no ha pogut trobar el comentari original que tu sí que vas poder llegir. Vas ser més ràpid que l'administrador, jejeje

Salutacions