dimecres, 20 d’abril del 2011

Llistes electorals a la Llosa de Ranes

Circunscripción electoral: Llosa de Ranes (La)
Candidatura número: 1
PARTIDO POPULAR (P.P.)


1. Don EVARISTO AZNAR TERUEL
2. Doña MARIA LUCINDA REVERT HOSTALET
3. Don DAVID LLOBREGAT VILLALBA
4. Don GUSTAVO AZNAR RUBIO
5. Doña JACQUELINE CALOT GIMENO
6. Doña MARIA MATILDE VERCHER VERCHER
7. Doña FRANCISCA JUAN CASTELLO
8. Don JOSE LUIS HUERTA LOPEZ
9. Don JULIO CISCAR CANET
10. Don PILAR VERCHER ESTORNELL
11. Doña CASANDRA CLEMENTE CHORQUES
Suplentes:
1. Doña VALENTINA GOZALBEZ AZNAR
2. Don JUAN BAUTISTA VERCHER CALATAYUD
3. Don SALVADOR SUAREZ VERCHER

Candidatura número: 2
PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL (P.S.O.E.)


 1. Doña ROSA ANA GUITART ESTORNELL (Independiente)
2. Don JOSEP ANTONI LOZANO AZNAR (Independiente)
3. Doña MARIA JOSE TEROL OCERIN
4. Don LLUIS MIQUEL VILA ESPI
5. Doña CELIA LOPEZ PLA
6. Don ELIAS CONCA JUAN
7. Doña CECILIA APARICIO PLA
8. Don SALVADOR GONZALEZ BERTI
9. Doña ISABEL PINA TEROL
10. Doña MARIA CARMEN BOSCA JUAN
11. Doña MARIA JOSE AGUSTÍ BALAGUER
Suplentes:
1. Don RICARDO RAMON PLA PALOP
2. Don ROGELIO PLA APARICIO
3. Doña ENCARNACION MURILLO LOPEZ

34 comentaris:

Anònim ha dit...

Jejeje.

M'agrada la llista del PSOE. Moltes i bones novetats, me pareixen de lujo. Sense menospreciar als demes, Rosana i Lozano de primer i segon son una molt grata sorpresa.

La del PP "más y más de lo mismo", ale hasta els 67 anys ja tenim la seua llista feta, repetida i repetitiva ¡¡Si es que no hi ha mes!! Que no tinguen tan clar que van a guanyar, que no dorguen sense gos.

Anònim ha dit...

Segons un il·lustre estadistic de La Llosa de Ranes, que sol estar sentat enfront de Mati, quan els vëins del poble, anem a fer preguntats sobre els nostres ASSUMPTES PERSONALS, els resultats seran 8 a 3 però... vistes les llistes, supose que el 8 serà per al PSOE... vertita?
I Manolo? , està tan ocupat restaurant la rotonda que no s´ha pogut ficar a la llista?
Sembla que hi ha molt especialista solt pel poble: espcialista en estadística, especialista en arreglar rotondes, especialista en llegir a missa...

UNA MOLT BONA LLISTA ha dit...

ole, ole i ole per el comentari de la entrada!!! Ha donat en el clau. Ha descrit adequadament el que passa la La Llosa i la llista del PSOE que es presenta igual és la adequada per a fer-ho cambiar. Gent jove, gent amb ganes de treballar, gent amb experiéncia i coneiximents jurídics, gent que es meneja rodejada de gent que li transmet les preocupacions del poble, gent amb negocis locals que saben de les carències, que no són poques, al nostre poble; gent que sap parlar on es presente, i perquè no dir-ho, jo conec a la candidata del PSOE, a Rosana, perquè hem va donar solució a un problema quan estava de jutje de pau de la localitat, me´l va donar de seguida, amb molta educació i molt enterà del que es pot fer. Això necessita el poble, una persona així, i no soc l´únic al que li va donar solució, en conec de tres o quatre més. L´ alcalde actual, Evaristo, sols sap dir allò de "ho estudiaré". Un alcalde ho té que tindre ja estudiat i ha de donar solució als veïns el més aviat possible. Bueno, i la resta de gent que conforma la llista, de lujo, com diu el comentari primer, Lozano i Lluis, gent amb molt de saber també; Celia, Mari Carmem, Isabel Pina i Maria José Balaguer són gent amable, respetuosa i molt actives que és el que necessitem a La Llosa; Elies i Sesil aporten el sosegament i la experiència dels anys; Maria José Terol és la persona que pot fer vore el que necessiten els nostres joves perquè té filles adolescents que li poden transmetre les necessitats d´aquest colectiu tan abandonat a la localitat; Encarna i Rogelio són la veu de la gent major del nostre poble i de alguna que altra asociació i Ricardo la veu dels empresaris, que en estos moments tanta falta tenen de ser escoltats.

Anònim ha dit...

per favor, a la llista hi ha gent son capaços de xafar-te i encara els has de demanar tu perdó per haver-te ficat en el teu cami. Si que hi ha simpatia a la llista si... jajaja.

Anònim ha dit...

Almenys el xafen a peu, no com d´altres que sols aprofiten per a anar passejant-es en el cotxe del municipal. Almenys la gent de la llista del PSOE va a peu. El nostre alcalde també llegirà huí a la missa del Sant Sopar? Ho dic, perquè com huí també hi haura públic...igual vol fer campanya altra vegada a la esglesia. Ho es que està de penitència perquè no l´han clavat a la llista de les corts; tan inteligent, tan amable, tan solucionador de problemes... ell que es dels que quan passen pel teu costat t´agarren al braç per a saludar-te... en lo simpatic que és i s´ha quedat al poble? Simpatics són també la resta que hi ha qui no saludava a ningú fins que ha anat a la llista del PP, com ara el de les claus del Mercedes...

Anònim ha dit...

SÓLO CON SIMPATIA NO SE GOBIERNA UN PUEBLO, HACEN FALTA TAMBIEN LAS OTRAS CUALIDADES QUE "UNA MOLT BONA LLISTA" HA ENUMERADO Y QUE POSEEN LOS MIEMBROS DE LA CANDIDATURA DEL PSOE. EN LA DEL PP LOS HAY DE MUY MUY MUY SIMPÁTICOS, MÁS CON LOS DE FUERA QUE CON LOS DE DENTRO DE SUS PROPIAS CASAS, QUIZÁ DEMASIADO PARA ESTAR REPRESENTANDO A NUESTRO PUEBLO. EL GOBIERNO DE UN PUEBLO ES MUY SERIO. SEAMOS SERIOS, SIMPÁTICO COMENTARISTA

Anònim ha dit...

uy uy uy ¡¡cheeee!! que en lloc de sabuts hara resulta que els tenieu que haver buscat molt simpatics jaja, no pasa res cheeee,aixina ni han dos llistes una de sabuts i l'atra de simpatics.

yo pa pasar el rato m'astime mes els simpatics pero si me tingueren que jusgar preferiria anar en un abogat sabut, cuant mes sabut mes millor.

Anònim ha dit...

BANDO DEL EXMO. SR. GUSTAVO, SIMPATIC REGIDOR DE L´AJUNTAMENT DE LA LLOSA DE RANES: "la provessó del SANT SEPULCRE s´ha suspés". No serà la PROCESSÓ DEL SOTERRAR?. A més a més, menys mal que som un poc intel·ligents hi haviem deduït que es suspenia, perquè a bones hores ha fet el bando. Si haverme sigut simpàtics i no sabuts, segur que estavem a la porta de la esglèsia amb el capuxo i la vesta. Visca la informació puntual i profitosa!!!!

Anònim ha dit...

Es deveres, si haguereu sigut vosaltres haurieu anat casa per casa diguent que no hi havia processo, perque ja tenieu el vostre propi centre meteoreologic on ja sabirieu que diluviaria, com sabeu estar tan a prop de la gent... vinga va, que ganes tinc de que passe este meset i acabem en estes pamplines.

Anònim ha dit...

Va estar plovent tota la vesprada, aixì que no cal cap centre meteorològic per deduïr el que és evident, que ESTAVA PLOVENT. Respecte lo de anar casa per casa sembla que t´has enganyat de bando, els que van casa per casa sou vosaltres, que necessiteu perpertuar-se al poder a costa del que siga i de qui siga. Mira si ho necessiteu que ni dormiu ni viviu esperant a que passe este meset, com tu dius. Jo preferisc que em quede un mes més de vida perquè "dia que passa no torna"; tu preferixes que passe el mes per a vore si podeu continuar fent i desfent el que vos ve en gana.

Anònim ha dit...

Respecte a lo de proximitat a la gent, els proxims... ¿no ereu vosaltres?, els simpàtics. Nosaltres erem els secs, els que xafem a la gent i no els diguem res. Sembla que els nervits i pamplines et fan desvariar una miqueta en els teus arguments... pren DE MEMORI que això ajuda a estar centraet.

Anònim ha dit...

PAMPLINES!!!!¿ Votar per el futur d´un poble son PAMPLINES? Votar per el futur d´un poble és democràcia. Sembla que eres un autoritarista per a qui unes eleccions municipals són una representació teatral. ¿Qué tú que t´has pensat, que la gent del poble som ninots al servei de vosaltres? Eixe és el respete que tiniu per els veïns del poble, sols els voleu per a complir el tràmit de les eleccions,després aire a la boga. Obrim els ulls i fem-los obrir a la gent que ens envolta, SOLS VOLEN TINDRE PODER, NO ELS IMPORTA LA NOSTRA OPINIÓ, SOM PAMPLINES

Anònim ha dit...

jajaja, vaja cremadeta porteu, un poc mes de relax que la vida son 2 diesssss.

Anònim ha dit...

Uy pues no li diuen Evarist en ixa llista esta mal ficat el nom, no ?

Anònim ha dit...

Pensava que el PP s'havia gastat els diners en una megafonia per coses com aquestes ¿que ahir no anava?¿o es que soles funciona quan fa sol?

Veig prou de nervi en les files pperes ¿per què serà?

Els missatges que posen ací (per cert més bé pocs) no tenen ningún argument ¿serà que no ne tenen?

Sempre es limiten a dir que si ja vorem, que si ja voram, que si passe el més, que quan guanyem, que quan pergueu ¿veus? ahí sí que pareix que tingen un "adivino".

Sí que pareix que estiguen segurs sí. ¿vos conte un secret? conec a persones (families) del pp de tota la vida que sé de bona tinta que van a votar a Rosana.

¿Per qué serà?¿No serà que en la Llosa es vota més a les persones?

Està clar que ací va a guanyar Camps però no està tan tan tan clar com algú vol fer vore que guanye Evaristo i si no, com diu algú ¡qué ganes tinc que passe este meset!! A lo millor resulta que l'anònim d'abans que vol que passe pronte el mes encara vol que passen més pronte els quatre anys que li venen per davant.

Tranquilitat, calma i serenitat. ¡Ah! i un gotet de tila (o dos, si feren falta).

Anònim ha dit...

Com deia Joan Fuster "la política o la fas, o te la fan", i ací ja fa molt de temps que ens estan fent la mateixa política, i sempre els mateixos.

Ja va siguen hora que la cosa canvie, perquè si no, sempre estarem a l'estacada.

Pense que l'alternança és el millor que pot passar en política. Si no, els polítics s'acomoden, perden l'interès i es tornen insensibles i potser un poc dèspotes.

Jo vote el canvi.

JO VOTARÉ A ROSANA ha dit...

Jo també li votaré a Rosana, crec que ho farà d´alló més bé, i la gent que porta amb ella també. Per què no? Les dones entenen més d´economia que els homens, elles saben millor que ningú com portar una casa endavant i, l´ajuntament, de segur que quan estiga ella serà la casa de tots nosaltres... clar que sí, no sóles de Suares que té la clau. Si es ma casa, que diu l´alcalde Evarist, com es que Suares té clau i jo no?

Anònim ha dit...

jo crec que la clau serà les 4 noves generacions de joves que van a votar per primera vegada. Qui aconseguisca guanyarse´ls tindrà molt avançat. No crec que tinga suficient recolzament per guanyar aquesta vegada, pero un 6 a 5 encara que guanyara el PP, ja es donaria per bo ja que tindria una oposició molt dura durant 4 anys.

Anònim ha dit...

jo crec que la clau serà les 4 noves generacions de joves que van a votar per primera vegada. Qui aconseguisca guanyarse´ls tindrà molt avançat. No crec que tinga suficient recolzament per guanyar aquesta vegada, pero un 6 a 5 encara que guanyara el PP, ja es donaria per bo ja que tindria una oposició molt dura durant 4 anys.

Anònim ha dit...

Por dios ya es hora de que la gente se de cuenta de que les están manipulando, son los del PP simpáticos? Y de que nos sirve la simpatía para gobernar, el pueblo necesita gente que se preocupe por todos los habitantes del pueblo sin excepciones y que de soluciones a los problemas de cada uno en lo mejor que se pueda y que haga cosas por el pueblo no por unos cuantos, yo les diría a toda la gente que se de una oportunidad de mejorar su pueblo, confiara un poco mas en la lista del PSOE son gente que les preocupa los problemas del pueblo y que quiere que prospere por el bienestar de todos. Abrid los ojos y no os dejéis llevar solo por la simpatía si no también por la sensatez, escuchar a vuestros corazones y pensar que os merecéis y luego votar en conciencia por vosotros mismos y por todos los demás. Estoy segura que abra gente que recapacitara antes de votar, y que la prepotencia del PP que ya esta tirando por el suelo a los del PSOE nos les sirva de nada. Espero que valláis todos a votar y que gane quien todos vosotros penséis que lo ara mejor por y para el pueblo, así sea.

Anònim ha dit...

Este matí estaben arreglant el poli, aixina que no aneu diguent que no saben de meteorologia perque per lo vist son expertos.

Enguany el estiu ve mes pronte, fijeuse i voreu, en abril i asoles falta omplir la piscina.

Anònim ha dit...

Les festes del poble sembla que també s´han adelantat i són en abril, perquè els "pasos de cebra" els pinten tots els anys per les festes, i ara están pintant els que hi ha, más otros tantos. No ens tenen en compte fins que volen conseguir el vot per perpetuar-se i que ningú veja el merder que hi ha a l´ajuntament.

Anònim ha dit...

Els pperos no solten prenda. No tenen programa electoral, i si el tenen segur que sera ple de rotondes per tot el poble. No se, la cuestio es que estan perduts, no se sap res de ells. No parlen, no tenen blog, no tenen web, no tenen res, soles tenen el poder i deuen pensar que en aixo tenen prou.

Clar estaran esperantse a que el PSOE solten el de ells, segur que per a copiarsel.

Anònim ha dit...

En youtube se pueden encontrar muchas cosas de la Llosa, por ejemplo esto:

http://www.youtube.com/watch?v=y30OG8xXUUU

y esto

http://www.youtube.com/watch?v=uog0LmW4-Vo

de ahí me ha llevado a conocer esta página web de algunos vecinos del barrio Cristo del Milagro que ni sabía que existía:

http://cristodelmilagro.webatu.com/index.html

por lo visto que en este ayuntamiento no saben cumplir una de las obligaciones más básicas de los ayuntamientos: LA LIMPIEZA.

Es de esperar, por las fechas en que estamos, y más que nada por la cercanía de las elecciones, que hoy por hoy no estará igual de sucio (digo yo), pero bueno, así ha estado mientras las elecciones quedaban lejos. Ahora seguro que a "lavar la cara" toca. Si es que siempre es igual.

Por otra parte, también he encontrado un video muy curioso; a la locutora la vais a reconocer de inmediato, tiene un negocio naturista y un programita (o un espacio) sobre el tema en cuestión en la radio LLOSA FM (o al menos lo tenía). Además, ahora es una persona pública, puesto que figura en una candidatura electoral:

http://www.youtube.com/watch?v=kBtnh8h4tqg

Interesante programa sobre la gripe, solo que en mi opinión después de recomendar la vitamina C, la jalea real, los caramelos de miel o eucalipto, la acupuntura, la homeopatía, acostarse en la cama, etc, se le ha olvidado decir que por si acaso se debería también ir al médico, no vaya a ser que se presenten complicaciones más graves. Si se trata de una gripe normal y corriente suele pasar a los cuatro o cinco días de tomar paracetamol (eso es lo normal), aunque si continuara despues de ese tiempo recomendaría ir al médico antes que atiborrarse uno a tomar vitamina C, que en exceso también puede resultar perjudicial para la salud.

Al principio pensaba que se trataba de un pseudo-vídeo publicitario del centro naturista en cuestión, más que nada porque en todo momento aparece como imagen de fondo su publicidad. Sin embargo, me he sorprendido cuando me he dado cuenta de que está publicado en el hilo de llosafm ¿no sería más normal que el fondo del pseudo-vídeo fuese el anagrama de la emisora? Es de suponer que obedecerá al contrato de publicidad que debe de tener suscrito la emisora de radio municipal y la empresa que se anuncia. Sí, seguramente será por eso.

Bueno, lo dicho, todo un descubrimiento de programa en el que me han explicado cosas que, en fin, era la primera vez que escuchaba (lo recomiendo, es muy ilustrativo, y denota amplitud de conocimiento y especialización en la materia).

Un saludo para los lectores de este fenomenal blog.

Anònim ha dit...

Acabe de llegir el apartat de mensajes de ixa web dels veins del barri Crist del Miracle i no tenen desperdici. Mare meua, que desastre. ¿y el ajuntament no fa res?

Anònim ha dit...

Sí que es fort sí, i lo del "Canal llosafm" a youtube també ho es, comprobeu-ho per vosaltres mateix:

http://www.youtube.com/user/llosafm

Acabe de fer-li una captura de pantalla completa per si ho lleven, per a que quede constància.

Me pareix molt fort que els únics programes que apareguen siguen els de la clínica naturista de la cosina del Sr. Alcalde (hui també candidata)

És més, pareix que es va donar de alta el Canal a youtube per a publicar específicament aquestos programes, perquè no hi han altres.

¿En realitat hi ha contracte de publicitad?¿O es que s'estàn utilitzant recursos públics per a publicitat privada?¿Quins mitjans tècnics, conexió d'Internet, i humans s'han utilitzat per a publicar-ho?¿Quí o quins és o són els responsables d'acò?¿Qui ha pres la decisió de donar d'alta el canal llosafm en youtube?¿Amb quina finalitat?¿I la de publicar els programes promocionals privats?¿Per què no s'ha publicat tot el programa dintre del qual s'emet l'espai naturista?¿Per què s'ha publicat soles aquest fragment?¿S'està utilitzant la radio pública municipal com un mitjà de publicitat gratuït per a persones privades?¿Quina contraprestació té la radio pública o l'ajuntament per açò?

Jo no ho sé, però m'agradaria saber-ho.

Anònim ha dit...

Per a l'anònim anterior.

En tot cas el responsable de la emisora municipal de radio es l'ajuntament, que té les funcions de control de la gestió i compliment de la funció de servici públic. No fa falta dir hui en dia qui personifica l'ajuntament:


Ley 7/2010, de 31 de marzo, General de la Comunicación Audiovisual.

TÍTULO IV.
LOS PRESTADORES PÚBLICOS DEL SERVICIO DE COMUNICACIÓN AUDIOVISUAL.

Artículo 40. Servicio público de comunicación audiovisual.

1. El servicio público de comunicación audiovisual es un servicio esencial de interés económico general que tiene como misión difundir contenidos que fomenten los principios y valores constitucionales, contribuir a la formación de una opinión pública plural, dar a conocer la diversidad cultural y lingüística de España, y difundir el conocimiento y las artes, con especial incidencia en el fomento de una cultura audiovisual. Asimismo los prestadores del servicio público de comunicación audiovisual atenderán a aquellos ciudadanos y grupos sociales que no son destinatarios de la programación mayoritaria.

(...)

Artículo 41. La función de servicio público audiovisual y su control.

(...)

2. Corresponde (...) a los órganos de gobierno local, el control de la gestión y del cumplimiento de la función de servicio público.

3. En particular, las autoridades audiovisuales competentes deberán evaluar si los nuevos servicios significativos que se pretendan incluir se ajustan a la misión de servicio público encomendada y si alteran la competencia en el mercado audiovisual. Durante la evaluación se deberá otorgar audiencia a los distintos interesados, y sus resultados deberán publicarse.

Además, la autoridad audiovisual establecerá un procedimiento para que se pueda recabar su intervención en caso de incumplimiento de la función de servicio público.

4. La financiación pública no podrá sostener actividades ni contenidos ajenos al cumplimiento de la función de servicio público.

Font: http://noticias.juridicas.com/base_datos/Admin/l7-2010.html

Anònim ha dit...

En relació a la radio municipal i a qui corresponga:

Doctrina de la JEC
Acuerdos por sesiones


Consulta sobre la publicación de entrevistas a candidatos en período electoral.

Acuerdo:
Esta Junta ha declarado de forma reiterada que los poderes públicos se encuentran vinculados a un deber de objetividad, transparencia e igualdad en sus actuaciones durante el período electoral (Acuerdo de 24 de mayo de 2007). Estos principios se ponen especialmente de manifiesto en el artículo 50.2 de la LOREG, que impiden que los poderes públicos financien, directa o indirectamente, cualquier acto que contenga alusiones a las realizaciones o a los logros obtenidos, o que utilice imágenes o expresiones coincidentes o similares a las utilizadas en sus propias campañas por alguna de las entidades políticas concurrentes a las elecciones.

En aplicación de dicho artículo, esta Junta entiende que, si un medio de comunicación cuenta con financiación, directa o indirecta, de los poderes públicos, queda prohibido que, desde la convocatoria de las elecciones y hasta la celebración de las mismas, pueda realizar ninguna publicación que contenga alusiones a las realizaciones o a los logros obtenidos, o que utilice imágenes o expresiones coincidentes o similares a las utilizadas en sus propias campañas por alguna de las entidades políticas concurrentes a las elecciones.

Sesión de la Junta Electoral Central: 07/04/2011"

Enllaç: http://www.juntaelectoralcentral.es/portal/page/portal/JuntaElectoralCentral/JuntaElectoralCentral/DocJEC?next_page=/jec/detalleDoctrina&idDoctrina=11156

PROBLEMES D´AIGUA? ha dit...

Ací, com es sol dir, todo el "monte es orégano" No recordeu la indignada que estava ella i el seu company de terapies naturals, crec que fa dos anys, quan tres o quatre fulles del llibre de festes també anaven dedicades a les terapies naturals... i ací, o a un altre blog s´els va criticar perquè l´ajuntament havia gastat un llibre de festes per fer-li propraganda? Ho recordeu? Sembla que a estos del PP els agrada prou afavorir a certes persones i negocis de la població ¿en diners públics?. Ahhhh!!! i una altra cosa, crec jo que el que vullga local de partit s´el deu pagar en els seus diners... veritat? No és per res però el sr. Evarist no està mai a la ajuntament però sembla que últimament va a hores "intempestives" al mateix amb companyia dels membres de la seua llista... supose que no serà per a fer reunions del PP, vamos... crec jo, igual és que tenen algun problema en els contadors de l´aigua tots els de la llista i ell s´ha oferit a sol.lucionar-lo... serà això, veritat? Estarà estudiant la sol·lució, per allò de PP SOLUCIONS.

Anònim ha dit...

Olalà!!! Ara resulta que el sr. Evarist acaba de descobrir les noves tecnologies!!! però clar, con que no sap per on tirar ha tingut que contractar a un tècnic informàtic per a que ara, de cara a les eleccions, li actualitze la pàgina web de l´ajuntament. Es curiós el que fa que unes eleccions estiguen properes!!! Vixca la informaciò... podrà aprofitar per fer-li propaganda a la seua cosina a la pàgina de l´ajuntament. Ahhh!!! i lo primer que apareix és la inauguració de l´auditori, clar, con que no han fet atra cosa en estos anys, hi ha que traure el xiquet tonto a totes les fotos. Però, s´oblida que l´auditori ha estava començat fa més de 8 anys. S´hauràn cregut que som "gilipolles " o "tontos" a este poble. Tan de temps sense fer res, dormint la bartola, i ara a fer- ho tot calç!!!

Anònim ha dit...

Nooooo, que va, la web no l'ha pagat l'Ajuntament. Es un servici de la Diputació de Valencia i ¿com no? pagada pel Govern de Zapatero, dins del PROGRAMA PISTA del MINISTERI DE CIENCIA I TECNOLOGIA:

http://www.dival.es/isum/Main?ISUM_ID=Left&ISUM_SCR=serviceScr&ISUM_CIPH=ntnBCl!WtMgR2zduzodlNoQWPNPB8HoqUM7LWm9N1Po_

El que passa és que el responsable de la web no ha degut haver fet el curset aquest:

http://www.portalesmunicipales.es/node?page=8

perque està prou "patatera".

Mireu aquesta web que està construida amb la mateixa plataforma de treball:

http://www.ontinyent.es/

¡¡Res s'en va d'una a l'altra!!

Algú hauria de fer eixe curset per a tenir una web com cal, i no eixe intento de web corporativa municipal. És tot un exemple d'ineficiència, d'ineficàcia i de no saber aprofitar els mitjanç que tenen al seu abast.Si es que no donen per a més, es un desfase total.

Si es que damunt encara hi haurà qui estarà orgullós de tindre ¡¡¡eixa web!!! tan pèsima.

¡¡Però si no saben ni publicar les fotos!!!

I els apartats estàn buïts. Les ordenances no hi estàn publicades. Total, que estem d'avant d'una web "de bulto".

Això es tindre una web com si no la tingueres.

El que passa és que tan lluny els arriba la ignorància que amb això estàn i es donen per satisfets, i es creuen estar a la última i damunt que s'està prestant un servici. ¡¡Lamentable!!

LES MENTIRES DE LA "HISTÒRIA" ha dit...

A la web de llosafm.com o llosafm.net, dins de l'apartat "Història" es pot llegir açò:

"Llosa FM és la ràdio municipal de Llosa de Ranes i també es pot escoltar en La Costera (Comunitat Valenciana). L'emissora va nàixer a 2003 per l'esforç d'un grup de persones , que volien convertir-la en una emissora referent a Llosa de Ranes i construïr un mitjà de comunicació competitiu, que també és un servici públic per al ciutadà en el que s'integren tant l'oci com la informació."

És algo que m'ha indignat prou, perque llosafm no va naixer en 2003. Llosafm es el nom canviat de LLOSA RADIO; el nom que es va voler canviar per conveniència política.

Recorde perfectament quant al menys a l'any 1988 l'emisora de radio municipal emetia des del "cuarto trastero" del Centre Cívic, amb molt d'esfoç, treball, dedicació desinteresada i molta il.lusió de Claudio, cosí del hui Sr. Director de la emisora de radio municipal, que per aquell entonces segurament estava curssant l'EGB.

Això no es la HISTÒRIA de Llosafm, això es LA HISTÒRIA QUE ENS VOLEN CONTAR I FER CREURE DE LLOSAFM.

Me pareix molt INDECENT oblidar-se de la vertadera història de la emisora de radio municipal. Me pareix molt INDECENT que els motius polítics tergiversen la història vertadera d'un poble i l'esforç desinteresat d'unes persones que feren posible l'existència d'eixa emisora. Me pareix MOLT INDECENT que un Ajuntament permeta esta manipulació i que l'aval.le permetent que el seu "logotipo" figure al peu d'aquesta HISTÒRIA TERGIVERSADA.

No sòc Claudio, però segurament sòc un dels primer oïents de LLOSA RADIO; d'aquell entònces, de quant el bò de Claudio bregava soles, entre cables i micròfons, per la terrassa i el "cuarto trastero" del Centre Cívic.

Anònim ha dit...

Vaja, hem done conter de que cada dia sé menys. Ara resulta que la gestió d´un ajuntament la porta un partit, segons el senyor Evaristo... ¿La gestió d´un ajuntament no la porten els seus organs de govern que són triats pel poble, i entre ells hi ha representants dels dos partits? No m´en puc avindre... soc cada dia més burro, qualsevol dia amb orelles i tot. O els burros seran els simpàtics?

Anònim ha dit...

Cada cop entenc menys a la gent ¿que ha fet Evarist per guanyar? ¿ha fet alguna cosa mes que rebre subvencions i posar.se la medalleta de que "ho he fet jo"? ¿que farà ara amb l'Auditori, serà un fracàs com el Gran Teatre de Xàtiva que han de pagar els ciutadans que vulguen utilitzar-lo? Ja hi ha un precedent, 600 Euros li ha demanat el Sr Poma als festeros si volen utilitzar-lo ¿contraproducent? ¿seguiran fent rotondes i monuments familiars de concejals? El més preocupant, 4 anys més on este senyor seguirà fent-se ric a costa d'un grapat de gent sense sentit crític. Allá els que l'han votat. Ara quan endeute més el poble i puje l'IBI, vindrán les lamentacions, pero els 4 anys ningú li'ls llevarà. Segur, ja està fent-se els contes de quan diners va a guanyar en aquestos 4 anys i quina serà la seua pròxima megaproducció personal. Si no fora aixina, donaria pas a altra gent i es dedicaria a l'ensenyança. Lamentable.