dissabte, 26 d’abril del 2008

Parlar sense saber o fet a posta ?

Acabe de llegir en l'enllaç que han ficat en lallosaderanes-poble a la pàgina de Raul Vidal, EL NAS DE CLEOPATRA i en concret en una entrada escrita vespres de les passades eleccions de Maig. El títol: Lladres dins, lladres fora.

He llegit i m'he quedat bocabadat del que escriu aquest senyor parlant de persones del Poble i en concret de Ramon Climent amb un to de verdader odi i de calumnia amb total impunitat. Com pot aquest personatge dir: El "gran" partit de l'oposició presenta un cap de llista, exalcalde, el qual seria un magnífic gestor dels interessos del poble si no estigués tan pendent dels seus interessos privats i de les seues fanecades de secà les quals va requalificar com a sol urbanitzable en el seu moment, quan era alcalde. És creïble aquest senyor per a eixe lloc? i quedar-se tan tranquil. U pensa que açò no es veritat i es frega els ulls una vegada per a veure si el que està llegint es real o imaginari i torna a llegir el mateix.

A les hores em pregunte com pot dir una persona que se les adona d'esquerres i progressista dir una mentida de tal magnitud i per lo vist s'ho creu realment. Quina informació te aquest senyor per a dir que Ramon va requalificar les "seues fanecades de secà" quan era Alcalde ?.

De Ramon s'ha dit de tot però aquesta és la mentida més gran que he llegit. Jo que crec que si tot el que escriu (ja anirem veient-ho)ho fa amb la mateixa "informació" i "documentació" li podria canviar el nom del seu bloc i ficar-li el "EL NAS de..... PINOCHO".

http://vidalraul.bloc.cat/


(Aquest comentari ha estat publicat a l'anterior bloc amb data 11.10.2007)