dimecres, 4 de maig del 2011

LES MENTIRES DE LA "HISTÒRIA"

LES MENTIRES DE LA "HISTÒRIA" ha deixat un comentari :  


 

A la web de llosafm.com
 
o llosafm.net
 


 

dins de l'apartat "Història" es pot llegir açò:


"Llosa FM és la ràdio municipal de Llosa de Ranes i també es pot escoltar en La Costera (Comunitat Valenciana). L'emissora va nàixer a 2003 per l'esforç d'un grup de persones , que volien convertir-la en una emissora referent a Llosa de Ranes i construir un mitjà de comunicació competitiu, que també és un servici públic per al ciutadà en el que s'integren tant l'oci com la informació."

És algo que m'ha indignat prou, perquè llosafm no va nàixer en 2003. Llosafm es el nom canviat de LLOSA RADIO; el nom que es va voler canviar per conveniència política.

Recorde perfectament quant al menys a l'any 1988 l'emissora de radio municipal emetia des del "cuarto trastero" del Centre Cívic, amb molt d'esforç, treball, dedicació desinteressada i molta il·lusió de Claudio, cosí del hui Sr. Director de la emissora de radio municipal, que per aquell entonces segurament estava cursant l'EGB.

Això no es la HISTÒRIA de Llosafm, això es LA HISTÒRIA QUE ENS VOLEN CONTAR I FER CREURE DE LLOSAFM.

Me pareix molt INDECENT oblidar-se de la vertadera història de la emissora de radio municipal. Me pareix molt INDECENT que els motius polítics tergiversen la història vertadera d'un poble i l'esforç desinteressat d'unes persones que feren possible l'existència d'eixa emissora. Me pareix MOLT INDECENT que un Ajuntament permeta esta manipulació i que l'aval.le permetent que el seu "logotipo" figure al peu d'aquesta HISTÒRIA TERGIVERSADA.

No soc Claudio, però segurament soc un dels primer oients de LLOSA RADIO; d'aquell entònces, de quant el bo de Claudio bregava soles, entre cables i micròfons, per la terrassa i el "cuarto trastero" del Centre Cívic.



Enviat per LES MENTIRES DE LA "HISTÒRIA" a La finestra del menjador

el 4 de maig de 2011 19:55

10 comentaris:

Tota la raó, sí senyor ha dit...

És cert tot el que dius... sí, d´aquell entonces quan estavem més assabentats del que passava al nostre poble i els veïns entraven en directe per poder criticar o alabar la gestió dels que estaven al gobern municipal. Sí, tens tota la raó

Anònim ha dit...

Ara qué passa? Que els millons d EGEVASA van a pulir-se-los en quatre dies pa que tot estiga com toca antes del dia 22 de maig.Ara han portat al parque de la entrà un aparato; ara; que fa deu sap el temps que no hi ha columpios... i els minusvalits, ell que tant es va omplir la boca, ja passa d´ells com el Rus, que també tenen que arrartra-se en corda. A treballar, a treballar tot l´any... pero tots, començant per l´alcalde i acabant per ixe de la furgona que no sé com li diuen. Si jo pegara les voltetes que pega en la furgona ja m´havera despedit el meu jefe.

Anònim ha dit...

Ahhhhhhhhhhh! i si parlara tant per telefono com parla Gustavo ja m´havera llevat mamare el teléfono. Si hasta diu als amics que li facen una perduda pa tocar-los ell i parlar. En els diners de tots és molt fàcil fardar. Ai mare meua, votem-li a Rosana, a vore si cambia açó una miqueta que és una poca vergonya.

Anònim ha dit...

Segur que els pisos blaus hara també els tenen més netets i cuidats.

Anònim ha dit...

La cúpula política ppera de la Llosa està asustada. El Sr. Alcalde ho fa notar al mur del seu Face. Crec que estàn desconcertats perque no esteu fent la campanya com ells pensaven, fins i tot pregunta que per què no eixireu el divendres a pegar cartells.

tic-tac-tic-tac

De segur que "en el fondo" estàn pensant que esteu "fotent-los". De moment, lo que exterioritzen és nerviosismte, i per lo vist sí que els està "fotent".

Me fa molta gràcia jeje, sí que estàn atentos i porten seguiment a lo que feu.

Continueu així!!!

Anònim ha dit...

He llegit intervencions de cualitat a aquest blog, el problema es que encara que ahir hi hagueren prou de visites, com es veu al comptador, l'audiència es limitada per què no tots tenen la posibilitat de llegir-lo ni accés a internet(penseu per exemple en la gent més major).

Si d'alguna manera podereu fer arribar totes aquestes opinions dels veïns que participen al blog a la resta dels veïns del poble, fent extensiu el debat a totes les cases de segur que es posarien mes nerviosets encara.

En la informació i el coneixement està "el poder", i als que manen no els interesa que eixa informació fluixca, per a continuar aparentant davant del poble que soles ells son els artífecs d'els avanços (bé, dels avanços que ens volen fer vore, clar està).

En lo que respecta a LLOSAFM, estic totalment d'acord en lo que diu l'Anònim del titolar. Es LAMENTABLE i ademés VERGONYÓS. Ni tenen principis, ni fiabilitat i a més a més el director de la emisora demostra tenir una possició clarament PARTIDISTA, lo que li resta TOTA LA CREDIBILITAT.

Això no es HISTÒRIA, això simplement es MENTIRA.

La finestra del menjador ha dit...

Demanem disculpes a aquest últim comentari per la demora en la seua publicació.
El sistema l'havia rebutjat per error i marcat com a correu brossa sense cap motiu.

ole,ole,ole!!!! ha dit...

"Otro gallo cantaría" de Llosa FM- U dels seus convidats de hui ha dit que Evaristo "ha tingunt uns resultats arrasadors" a on? A La Llosa... supose que parlaria del Evaristo de San Joanet (del PSOE, per cert), perquè a La Llosa d´arrassadors res. Desde les últimes locals no ha pujat, seguixen votant-lo els mateixos que li van votar entonces, el que demostra que hi ha un sector ampli de la població del nostre poble que no està satisfeta amb la seua gestió. Eixe sector acapara tant als que han votat al PSOE com a la majoria de gent que no ha anat a votar. De aplastant res de res, si de cas igual que el de fa quatre anys... ha guanyat però no com estic segur que ells s´esperaven. Anim al PSOE, dins de 4 anys vorem que passa. Heu fet una campanya estupenda, a pesar de les trabes posades per els ?demòcrates? del PP que sembla que volen saltar-se la llei a la torera. Jo estava present el dia de les pancartes i ahí Rosana va demostrar saber de que va la cosa, mentre que el Sr. Evaristo va estar tan prepotent com sempre, però fora de la llei. Ahí vaig veure que Rosana tenia eggs, no sols perquè van tornar a penjar les pancartes, ella des d´el primer moment va dir que estaven legals mentre que Evaristo deia que no ho estaven, si no perquè el peo d´oficis múltiples va treballar més que en tot l´any ... i un altra cosa, la Junta electoral és la que decidix si les pancartes estan legals o ilegals, i en este cas la resolució va ser clarament favorable a Rosana. Anim, sé que fareu una molt bona oposició!!!

Anònim ha dit...

Estos senyors/-es de la radio volen fer evident lo que no ho es tant... no ho dic per la victòria, que es evident, si no per eixa "alegria" partidista amb la que se donen les informacions a una EMISORA LOCAL I PÚBLICA... a ells els pareix que tot el poble de la Llosa de Ranes és partidari del Sr. Evarist, però no senyors, no es així, tot el monte NO es oregano, perque si no les eleccions hagueren quedat 11-0 (com alguns veteranos del PP anaven per ahí insinuant i vaticinant)... però, ací hi han "eggs" com deia l'amic "Olé, olé, olé!!!".

Els senyors/-res de LlosaFM, (recorde altra vegada que es una EMISORA DE RADIO LOCAL PÚBLICA) no poden fer el que a ells els vinga en gana... i deuen saber que les urnes municipals condicionen les decisions polítiques però no les determinen del tot perquè determinades qüestions estàn sotmeses a decisions d'instancies superiors i, d'altra banda, hi han altres camps de "batalla" on s'agarantixen els drets de tots i s'estableixen les obligacions d'alguns... ximplement li'ls recorde que NO TENEN A LES SEUES MANS UNA EMISORA DE RADIO PRIVADA... els han "donat" (per ser clar) la gestió d'un SERVICI PÚBLIC, i quan ú té a les seues mans un SERVICI PÚBLIC pot fer moltes coses, PERÒ NO POT FER TOT LO QUE LI VINGA EN GANA.

Si Rosana llig açò done per suposat que sap ben bé per on van els tirs.

Un veí del PSOE!!! ha dit...

El que va passar amb les pancartes també té que veure molt amb el voler fer i des-fer en gana sense tindre en compte les instàncies superiors... veritat? Segons m´han dit la junta electoral va ordenar la inmediata col·locació de les pancartes del PSOE que el operaris de l´ajuntament van despenjar seguint ordres, i davant el procediment obert per la denuncia presentada pel PSOE. Igual al despenjar-les sense autorització algú va incorrer en algun delicte electoral, no?