dissabte, 28 de maig del 2011

Per a escriure bé el nom del nostre Poble

 Estem veient amb massa freqüència con el nom oficial del nostre Poble LA LLOSA DE RANES, s'està escrivint incorrectament en molts llocs. El cas es més greu si aquesta "costum" està "recolzada" per l'Ajuntament i el partit que governa en ell.


Us anime a que iniciem una campanya d'informació per a que aquesta pràctica quede esmenada. Compartiu i col·laboreu en ella.
 
 
 
 

2 comentaris:

I les senyes d´identitat de La Llosa? A Paco Lobaton li preguntarem ha dit...

I l´himne del nostre poble? Es van gastar no se quants diners (prou) en fer-lo i posar-li la lletra aquella que res tenia a veure en el poble i... què s´ha fet d´ell. Va i al miting electoral del PP en lloc d´escoltar l´himne local ens fiquen l´himne de València. Igual que les banderes... fiquen la europea, la autonòmica i la d´Espanya i la de La Llosa de Ranes se la mengen...

I el florero??? ha dit...

El nostre alcalde haurà de partir-se el sou amb el PSOE perquè resulta ser que ell no s´havia adonat de que alló que eixia al video en BLANC I NEGRE era perquè realment estava en BLANC I NEGRE ja que gràcies a eixe video sembla que ell està posant-li color i està arreglant moltes de les coses que al mateix ixen... bueno, ja vorem que passa... de totes formes Rosana i companyia, moltes gràcies per comprar-li a Evaristo els colors per a pintar el nostre poble. Endavant... i que no decaiga. Ah... se m´oblidava, ahi a l´ajuntament podien també llevar el florero eixe que Matí sempre té fent-li companyia... eixe sr. no té perquè estar ahi que no és ningú. A vore si també fa cas d´açò el sr. Evaristo.