dissabte, 27 de juny del 2009

27 de juny de 2009

He passat pel la zona videovigilada que tenim al nostre Poble i que vaig denunciar en la meua entrada del 19 de juny i encara no he vist cap cartell que m'avise d'aquesta circumstància contemplada en la Llei orgànica 15/1999 de PROTECCIÓ DE DADES.

Com que serà massa prepotent pensar que l'Ajuntament és seguidor del meu bloc, vaig a enviar hui un correu electrònic a la direcció oficial.

Per a que conste !

19 comentaris:

La finestra del menjador ha dit...

Com he dit, ja he enviat correus electrònics a l'adreça de l'Ajuntament: llosaranes@gva.es
els temes de referència.
Ara ni hi ha cap excusa. N'espere 15 dies a veure que fan o si tan sols es dignen amb contestar-me. Després, faré el que crega convenient i que conste i ho torne a dir que els responsables tenen nom i cognoms: N'Evaristo Aznar i En Gustavo Aznar i sobre tots dos aniran les conseqüències polítiques d'aquesta infracció a la Llei que s'està fent a la Llosa de Ranes.

Schombrunn ha dit...

Hauries de guardar les forces per altres coses més importants. No t'enmerdis tant, no val la pena.Haurien de ser els veïns els que es moguessin més del que ho fan i manifestar el seu descontent de forma més evident i cridanera. Però tu mateix.

La finestra del menjador ha dit...

x a Schombrunn

Has dit:

Hauries de guardar les forces per altres coses més importants.

Amic, no tinc que guardar cap força. He estat 20 anys com a regidor d'aquest Poble i he donat moltes forces, fins i tot massa. He deixat mitja vida intentant treballar pel meu Poble. No tinc altra missió més important que seguir defensant i denunciant el que molta gent en conta, el que veig i el que desitge per a la Llosa.

No t'enmerdis tant, no val la pena.

En què m'estic "enmerdant" ?. No en clave amb ningú a nivell personal, sols reclame els meus drets i no com abanderat de rés.
En què quedem ? Sembla que tu saps tot el que hi ha que fer per a canviar la política a la Llosa de Ranes, però no sé ni qui eres.

Haurien de ser els veïns els que es moguessin més del que ho fan i manifestar el seu descontent de forma més evident i cridanera.

I jo que soc ? amic Schombrunn, sinó un veí més que té més inquietuds que altres però, això si, donant la cara.

Però tu mateix.

Mira Schombrunn, si en fa fer somriure el que pensares que estava meditant o podria canviar de jaqueta, aquest comentari teu m'ha donat fàstic i més quant acabes amb una frase de sentència.

Què et penses que algú m'ha tret les faves de l'olla ?

Adéu !

La finestra del menjador ha dit...

Estava esperant impacient el comentari de Schombrunn i pel que sembla potser estiga de vacances. Primer dir-li que rellegit el meu comentari m'ha semblat un poc fort. Potser cosa de la calor que estic/estem passant, però el ben cert és que de vegades et trobes en qüestions que t'encenen un poc la sang.
Si veiem el que passa al nostre Poble i al marge de la visió fantàstica de "Y yo a Claudio", ens trobem en que sembla que els veïns o no veuen o no volen veure el Poble que tenim. Per a mi, la Llosa s'ha convertit en un poble "dormitori". Treballe en Xàtiva i a dormir a la Llosa. Ja tinc poca vinculació amb un Poble "fantasma". Amb un Poble sense inquietuds, on la joventut té rés a fer (sense més comentaris). Els majors no saben on anar ni que fer i les persones de mitjana edat, menys encara.

Scombrunn, demana més mobilitzacions de la gent del Poble, i per a què ? Diguem el que diguem ens prenen el pel i a "callar i dormir" com la rateta del compte. I què ens trobem en els que diuen que tenen inquietuds pel Poble ? Puix bé, uns es preocupen i volen considerar a tots per igual perquè encara estan les pancartes electorals penjades als carrers (PSOE i PP) i també me pregunte: on està el Bloc (BNV) ?

Encara demana Schombrunn, mobilització popular ? Potser no recorde que gobernant el PSPV-PSOE, aquest partit va fer al menys tres INFOBLOCS criticant la gestió municipal del socialistes. I ara que passa que el PP ho fa tot bé ? Ara no, ja fa SIS ANYS que l'extrema dreta està governant a la Llosa de Ranes i TOTS CALLATS COM A PUTES ? . Fins i tot i amb esforç de cohesió i unitat varen fer els socialistes i el Bloc Nacionalista Valencià una llista conjunta i en aquestes eleccions europees ens trobem que el Bloc ha tret 11 vots a la Llosa ? PER FAVOR !!!!

I ara NO FEM INFOBLOCS ?

Bé, seguiré aguantar el calor i parlant del que en vinga al cap, perquè ja ho diu el refrany (en castellà):

Que Dios me guarde de mis amigos que de mis enemigos me guardaré yo

Esperando al Cesar ha dit...

Parece, amigo Schombrunn, que tu forma de pensar es que si perteneces a un partido o eres simpatizante de él, ya no eres pueblo, siendo que pueblo somos todos y, si algunos no quieren despertar, me parece que está de más que intentes parar a aquellos que estan despiertos y ven las injusticias y las ilegalidades que, día tras día, se cometen en nuestra localidad. Si "la finestra del menjador" está informado y asesorado correctamente, que dudo que no lo esté, si quiere seguir adelante que lo haga pues está en su derecho.
Últimamente, me parece que te estás volviendo un poquito agresivo con tus comentarios y un poco autoritario, una postura más bien de derechas... no será que eres tu el que te quieres pasar al PP y no "la finestra del menjador"?
Respecto al comentario último, me parece muy acertado... ¿dónde està el Blog?¿Ha desaparecido?. Cuando gobernaba el PP en La Llosa, sí que acostumbraban a criticar todo aquello que no les parecía bien, y estaban en su derecho pero... ¿què pasa ahora?¿estàn comprados?¿no existen?. Ahí estan los miembros del grupo socialista de la oposición denunciando a los medios públicos hechos escandalosos y, mientras tanto, el Blog calla.
Yo era uno de los más fehaciente defensores de que el PSOE no presentará lista conjunta con el BLOG y, el tiempo, cada vez me convence más de que no fue aquella una decisión acertada. Ahí están los 11 votos de las Europeas, ni cubren los 14 miembros que conforman una lista...
Si esto fuera una sesión de esperitismo les diría "MANIFIESTENSE"; en lugar de apoyar a las izquierdas parecen que, con su silencio actual, apoyen a las derechas.

Esperando al Cesar ha dit...

Antes que te cases, mira lo que haces

Schombrunn ha dit...

Bon dia a tots dos. Perdoneu el que no us hagi contestat: les obligacions professionals i el fer 1700 quilòmetres en menys de 72 hores no deixen marge per a moltes coses. Per descomptat que cadascun tindreu merescuda resposta, però a un, la feina, li marca unes prioritats, que li anem a fer. I no, no estic de vacances encara.

Anònim ha dit...

Sembla que tenim alcalde nou!!! Este també cobra? I l´altre? Enguany també està als tribunals de les opossicions?

Schombrunn ha dit...

Per a La finestra del menjador.
Bé, anem a veure. Donant jo una opinió, tan subjectiva com qualsevol altra, fins i tot la teva, no li estic dient a ningú que això ho faci o deixi de fer-ho. Que per a tu sigui important el parlar i informar de la legalitat o il•legalitat de les càmeres que hi ha a l’ajuntament, doncs endavant. Que després vulguis denunciar-ho, fes-ho. Això no treu que altres puguin pensar el que sigui i si és el cas, expressar-ho, independentment que a uns altres, com per exemple a tu, els agradi o els deixi d’agradar.
Dient que no t’enmerdis tant no estic parlant que ho facis a nivell personal. On diu això?. Per més que llegeixo no ho trobo, ni molt menys que siguis l’abanderat de res. I donant una opinió no crec que s’estigui dient que es té la solució de res. Si jo sabés que és el que cal fer per a canviar certes coses en el nostre poble , pots estar segur que series dels primers en saber-ho. Pel que fins ara he escrit aquí i en el blog de la Llosa de Ranes poble, no es pot interpretar que jo em consideri amb la veritat de res, ni de bon tros que ho sàpiga tot, ni tan sols una mica. Quan es parla de que els veïns es moguin, ni molt menys es parla de mobilitzacions, es parla de que siguin ells els que es mullen, que deixen de parlar pels carrers, pels bars...Que es dirigeixin on ho han de fer, per a veure si d'una vegada s'adonen de l'alcalde i demes mandataris que tenim i que és el que fan per tots o alguns de nosaltres, però el que de debò fan i no el que diuen que faran. De vegades rebre un no, o un si però veure que no es fa res, ajuda molt a obrir els ulls, hi ha que patir-ho en persona. Intentar treure de “esta renta de situación”, de la parla en el seu darrer llibre Enric Juliana, on sembla estar instal•lada part de la gent de La Llosa, es del que jo parle.
Mira ens coneguem fa temps i sé que entens el que llegeixes, però em sembla que aquesta vegada no has estat molt encertat, o has fet una lectura interessada. I
no siguis tan susceptible amb el comentari del canvi de jaqueta, no hi ha per tant. Si altres ho fosim la meitat, de susceptibles, tal vegada fa temps que no ens parlaríem.
I ja que estem per citar frases, vaig a parafrasejar a Cervantes, quan va escriure allò de: “Mata el desdén, aterra la soberbia...”. Interpreta'l això com vulguis, però deixem ja d'esmentar tant el que hem fet,perquè això ja no es pot canviar i crec que de poc ens va a servir. Mirem cap a endavant, , de canviar la dinamica on sembla que estem instal·lats part de nosaltres.
Bé, per avui prou. Fes per engegar l'aire condicionat, que aquestes últimes calors sembla que no t'han anat gens bé.
Una abraçada.

Schombrunn ha dit...

Para Esperando al Cesar.
Últimamente nos estamos aficionando por aquí a poner en boca de otros afirmaciones que no ha hecho, o en todo caso hacer interpretaciones bastante libres de ello.
Para mí, independientemente del partido político con el que se simpatice o al que se pertenezca, prefiero hablar de ciudadanos y no de pueblo, este último concepto lo encuentro más de otras épocas y un algo peyorativo, populista, paternalista cuando se refiere a las personas. Creo que en el pueblo de La Llosa todos somos ciudadanos, con nuestros derechos y nuestras obligaciones. Porque recuerda, en esencia el populismo, el paternalismo, son reaccionarios. Al menos así lo dijo aquel que tú y yo sabemos.
En cuanto a interpretar que se intenta parar una acción cuando se hace una crítica de la misma, más me parece que tú o el autor de la acción, lo que pretendéis es que no se den esa u otras críticas, y si se dan conceptuar al autor de radical, agresivo, etc. En mi escrito no se hace ninguna mención a que el responsable de este blog no pueda llevar a cabo las acciones que considere oportunas. En él lo único que se cuestiona es el que sirva para gran cosa tanta molestia, no pone nada más y te puedo asegurar que no he pretendido otra cosa. Como pongo en mi anterior escrito, pienso que va siendo hora de dejar que sean los propios afectados quienes se mojen, quienes den la cara, que se enfrenten a nuestras autoridades cuando crean, o cuando alguien se lo haga ver, que sus derechos están siendo conculcados. Claro está, que ayudando en aquello que cada cual lo considere oportuno y necesario, por supuesto. En esto no veo agresividad por ninguna parte. ¿O es que es volverse agresivo cuando no se dice amén a todo lo que viene de la izquierda? ¿O es que es volverse agresivo o autoritario si no se aplaude todo lo que por aquí se escribe, venga de según quien venga? ¿No te parece que es más de derechas el definir al vecino de algo que puede que no lo sea, porque simplemente ha cuestionado una idea o una acción, por muy noble que sea? Pues si es por todo esto por lo que me consideras agresivo, autoritario y demás, pues sí considérame todo eso, no me puedo ni imaginar como considerarás a los autores de las agresiones al familiar del responsable de este blog o aquel teniente de alcalde que en la anterior legislatura insultaba en los plenos del ayuntamiento a los miembros de la oposición. No recuerdo haberte leído ninguna referencia a los mismos, ni de tacharlos de nada. ¿Me permites que me asalten ciertas dudas?
Bien, por hoy vamos a dejarlo aquí, que si no esto se hace largo y pesado. Otro día más.
Un saludo.

La finestra del menjador ha dit...

x Schombrunn

Comentari teu deixat al bloc de Josep Lozano (PART 1ª):

Felicitats.
Schombrunn/dijous, 21 de maig de 2009 | 17:01h
Encara que amb una mica de retard, et desitjo que aquest blog el continues fenlo més i més gran, i si pot ser una mica més combatiu. Periòdicament he anat llegint el que aquí publiques i ho trobo prou interessant i més àdhuc tenint en compte el nostre entorn.
Darrerament al nostre poble altres llocs com aquest han estat silenciats i són poques les veus que públicament es fan sentir per a denunciar els excessos que l'equip de govern del nostre poble fa sense que ningú ho expliqui a la resta dels ciutadans.
Anim i endavant Josep.

Schombrunn ha dit...

I?
Llegeix, però bé. El comentari meu aquí, es refereix a un tema concret: les càmeres. El de l'altre blog, es refereix a temes generals, res concret. No vulguis que es vegi on no hi ha. També hi ha més comentaris meus en la línia del que has posat repartits per ahí, te'ls puc fer arribar si et fa il·lusió.

Schombrunn ha dit...

Comentari meu publicat avui en el diari El Pais, per les declaracions de la Rita Barberà parlant dels vestits i les anxoves.
"Lo más insultante de todo no es que se cachondeen de nosotros, que también, sino que muchos de los valencianos los continuamos votando. Y de impresentables como esta señora los hay en la Comunidad Valenciana, a montones. Paciencia y a esperar a ver cuando nos damos cuenta de que lo hacen con muchos de nuestros votos. Con el mio no".
Vols més?

Anònim ha dit...

No sabia jo que la primera dama del nostre poble també té les oposicions de profesora aprobades. M´he quedat sorprés. Damunt, sempre s´havia presentat per FOL i ara resulta que les que té són les de la especialitat d´administració i les va aprobar un any abans que el marit... què sort tenen algunes famílies!!!

Schombrunn ha dit...

Jo crec que no és qüestió de sort,que és més qüestió de tenir un nombre de gent predisposada a deixar-se enganyar, més un altre grup de gent un pèl ignorant i qu és clar tota aquesta gent els votaran.I també tenir un petit grup d'incondicionals que en època d'eleccions no donen res per guanyat ni res per perdut. Crec que és qüestió de quan s'està en l'oposició en l'ajuntament hi ha que estar contínuament donant la vara allà on ho creuen necessari i allà on creuen que van a treure alguna cosa, algun vot, encara que després no compleixin res del que s'ha dit.Saben que qui els han escoltat i votat ni ho recordaran, ni els ho tiraran en cara.
Per descomptat hi ha que saber moure's i deixar-se veure on convé per als seus interessos personals. Crec que és qüestió d'això, aquests senyors saben que certa sort cal buscar-la. Hi ha que reconèixer que una mica de llests són.

Esperando al Cesar ha dit...

Estimado compañero Schombrunn, la dignidad de una persona, en mi opinión, debe estar por encima de todo y, una persona que busca favores a través de promesas que no sabe si va o no va a poder cumplir se rebaja por debajo del nivel del mar y el ¿político? que defiende el interés personal por encima del de aquellos que le han dado su confianza, ni es político ni es nada. En mi pueblo de origen a esa gente se les llama "aprovechaos".
Por cierto, ya hablaremos de tu anterior escrito

Schombrunn ha dit...

Ni més ni menys que és el que tenim a l'ajuntament del nostre poble: unes persones que s'aprofiten de la bona fe o la ignorància dels ciutadans. De tota manera, penso que no sols ells, els que s'aprofiten, tenen la culpa, també els que es deixen enganyar i no veuen, o no volen veure, més enllà dels seus nassos, i d'això ara és una magnífic exemple el nostre poble: La Llosa.
Sobre el meu escrit, o els meus escrits, pots parlar i escriure tot el que vulguis, faltaria més. Que estiguem d'acord ja serà altra cosa.

Schombrunn ha dit...

Sembla que estem tots com una mica adormits. Mentre el nostre equip de govern municipal va fent la seva. Els veïns patim calor, fem la migdiada, mirem cap a tots llocs menys on ho hauriem de fer. El nostre alcalde no sap el que és la crisi, al menys en el que als seus sous es refereix i els veïns, la gent, el poble com diu algú per aquí, continuem igual de contents, o més. Visca el nostre alcalde, la seva camarilla, els veïns, la seva felicitat i els aires aponentats del nostre poble.

Anònim ha dit...

Viva todo menos lo del alcalde y sus amigos.