dilluns, 8 de juny del 2009

Resultats electorals de 7-J

Escrutado 100%

2009 2004



59,46%
Total votantes(*)
(*)El voto CERA escrutado a nivel provincial
Afluencia de votantes a las 20h 1.897 61,45% 59,46% Afluencia de votantes a las 20h
Abstención 1.190 38,55% 40,54% Abstención
Votos nulos 8 0,42% 0,16% Votos nulos
Votos en blanco 13 0,69% 0,44% Votos en blanco
Porcentaje de votos
PP 62,63%

PSOE 32,08%

EUPV-IR 1,27%

UPyD 0,64%

BLOC 0,58%

ERPV-EV-(Edp-V) 0,53%

OTROS 1,59%

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta clar que hi va haver molta abstenció i que el resultat no es tan determinant a nivel del poble pero ja vos ha de servir per saber com vos veu el poble a meitat de llegislatura i el cami llarg que haureu de fer en aquestos 2 anys si voleu ser alguna cosa al 2011. X cert, em pregunte, sabem mes o menys qui sera el candidat del PP (l'actual alcalde si no hi ha gran sorpresa) pero, i del PSOE?? qui está de cap de llista actualment?

La finestra del menjador ha dit...

Si ja dius des de el principi que els resultats d'ahir no son determinats a nivell de Poble és ben cert que ens deu fer meditar sobre els resultats i la distancia entre els percentatges entre els partits majoritaris. Està clar que la gent del PP va a votar i la gent d'esquerres li costa un poc més. Li té que veure les "orelles al llop" per a que es motiven i a la vista està els percentatges de la resta de partits (Bloc, EU...).

No crec que els resultats deixen clar com ens veu el poble a meitat de legislatura de les eleccions locals perquè no era el motiu d'aquestes eleccions.

En quant als candidats de les eleccions del 2011, segons he escoltat "vox populi" el candidat tindrà "sorpresa relativa" en el PP. Ja se parla d'alternativa a Evaristo que sembla que aspira a "pixar més alt". En quant al PSOE ho tenim més agre. Es imprescindible trobar unes persones amb idees progressistes i un/una cap de llista decidit/da per agafar el relleu que va deixar Ramon Climent i això no és rés fàcil.

Anònim ha dit...

no se, no veig jo a Evarist en un carrec mes alt. Una cosa es que vullga i altra que el deixen, pero bueno, si botara la sorpresa i no es presentara, dubte molt que els que el segueixen a la llista es presentara algú d'ells. Imagine que seria algú que ara mateix no pertany a la corporació municipal per part del PP. Quina pista tens tu Cristofol?

La finestra del menjador ha dit...

Es qüestió de temps i ja se sabrà. Jo no puc donar pistes. Jo he escoltat al carrer el nom del possible candidat però no vaig a dir qui és, però si vols una pista i amb això acabe aquesta "discussió", si que pertany a l'actual corporació.